Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

Bu genellemeyi çürütecek birçok örnek verebilirim.

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:30 ----------

Düz boru ve cai.

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

Benim aracımın kırılan birşey olan bir tarafı yok ancak :)

bu gidişle oda olur.

emnıyet kemırm olmasaydı camdan cıkardım bı anda araba yere yapıstı durdu.

Vayyy muabbet koyulasmıs beyler turbo muhabbeti olmus:) walla ben palio sporting kullandım surekli aracı sıkıstırıp zorlardım baya kalkıs yaptım atmosferik bile yuklenmedim stock kullandım 100.bin km de motor bitti bidaha mı? mumkun deil almam yemişim atmosferigi 3 hp 5hp 10hp alcama tam masraf edip turbolu alırım 50 60 70 hp alırım...

ya bole off topık bı konu acsak da orda ıstenılen hersey konusulsa nasıl olur?

bende uğraşsam senin genellemeni çürütecek örnekler bulabilirim. bu sorun değil sorun senin yanlış bile olsa gereksiz şekilde inkar ve inat etmen.
Benim söylediğim genelleme büyük oranda (performanslı kullanımda atmosferik araç, aşırı beslemeliden daha uzun ömürlüdür.) doğrudur (istisnai örnekler bulabilirsin), seninki %100 (arkadaşının aracına birşey olmuyosa diğerlerine hiçbirşey olmuyodur.) yanlıştır.

Geri
Üst Alt