Şeker Adam
Kayıtlı Üye
baskı balata gidiyorsa turbo rahat rahat gider.
baskı balata da gıtmıyo zaten
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
baskı balata da gıtmıyo zaten
Motorlar tıpa tıp aynı. Fakat araçların fabrika verilerinde, Golf GTI 155hp, Cupra2'ler 156hp olarak veriliyor. Belki aktarma organlarının daha kısa olmasından kaynaklanıyordur.
Garip bir şekilde şanzıman oranları aynı fakat şanzımanlar farklı Sanırım buda şase farklı olduğu için, oturtulacağı yerin farklı olmasından kaynaklanıyordur.
İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler. Sizin aracınızda çok hoş duruyor. Yıllanmış ve iyi bakılmış bir araç, 0km herkesin alabileceği temiz bir araçtan benim gözümde her zaman daha değerlidir. Güzel kız çok. Ancak Ajda Pekkan gibi eşi zor bulunur olmak var Sizinde bindiğiniz araçtan, bu fikirde olduğunuzu çıkardım..
Teşekkürler. Ayrıca Golf Gtı 148Hp 110Kw olarak Veriliyor.
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:21 ----------
adam psıko ben bu arabya bakım yapıyosam parlarını deıstıroysam bagarttırırım dıyo bıtısın deıstırım dıo ve yapıyo.haha
---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:20 ----------
ne renk passat.
Kum grisi.
Araç Turbo olmadığı sürece, bakımını yapıp istediğin kadar gazla birşey olmaz. Ogün bitek aracı aldığımda baskı balata değiştirdim, 30.000km'dir bir sorunu yok
Demekki 8hp fark varmışTeşekkürler. Ayrıca Golf Gtı 148Hp 110Kw olarak Veriliyor.
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:21 ----------
Kum grisi.
159.000km'ye geldi.Aracınız Kaç bin Km'de ?