Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18.10.2009 - Pazar S.C.W. Bursa Organizasyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alternatiflerde düşünülebilir, menü içeri zayıf hemde pahalı :) maksat bir arada olmak gerçi ama tadımızda damağımızda olsun yani :)

Biraz önce dağ yolundan döndüm. yaklaşık 20 km yukarı çıktım fakat yemek için durulabilecek yerler park konusunda sorun oluşturacak gözüküyor. Daha önce biz Dereağzı Tesisleri'nde(http://www.dereagzi.com.tr) bir buluşma gerçekleştirmiştik. Yer olarak 70 kişiye kadar ağırlayabileceklerini söylediler. Menü gelince tekrar bilgi vereceğim....

güzel bir yere benziyor, 70 kişiyi geçmez tahminen gelecek kişi sayısı ancak bu civarlarda olur benim hoşuam gtti mekan. Fiyat ve yemekler konusundada cazip olursa değerlendirilebilir

Bugün tekrar Umurbey'deki Aytepe tesisine gittim ve biraz daha ayrıntılı konuştuk ve mekandan fotoğraflar çektim. Daha önce belirttiğim gibi 60-70 kişiyi ve 50 arabayı rahat getirebileceğimiz bir yer. Menü ve yeni fiyat aldım:
-Izgara (Köfte, pirzola, tavuk karışık)
-Salata
-Meyve tabağı
-Tatlı
-Meşrubat
-Sınırsız su
Fiyat:17 TL
Birkaç tane de fotoğraf çektim:
park alanı-1.jpg

park alanı-2.jpg

manzara-1.jpg

manzara-2.jpg

dış mekan-1.jpg

Ekli dosyalar

• park alanı-1.jpg
    park alanı-1.jpg
    83.6 KB · Görüntüleme: 20
  • park alanı-2.jpg
    park alanı-2.jpg
    81.7 KB · Görüntüleme: 17
  • manzara-1.jpg
    manzara-1.jpg
    91.1 KB · Görüntüleme: 15
  • manzara-2.jpg
    manzara-2.jpg
    98.7 KB · Görüntüleme: 13
  • dış mekan-1.jpg
    dış mekan-1.jpg
    88.2 KB · Görüntüleme: 14
dış mekan-2.jpg

iç mekan.jpg

Fotoları atmayı beceremedim kusura bakmayın. Linklerle idare ediverin :)
Dereağzı veya burası olacak büyük bir olasılıkla artık büyüklerimiz ne derse ;)

Ekli dosyalar

• dış mekan-2.jpg
    dış mekan-2.jpg
    93.7 KB · Görüntüleme: 10
  • iç mekan.jpg
    iç mekan.jpg
    90.1 KB · Görüntüleme: 9
Bugün tekrar Umurbey'deki Aytepe tesisine gittim ve biraz daha ayrıntılı konuştuk ve mekandan fotoğraflar çektim. Daha önce belirttiğim gibi 60-70 kişiyi ve 50 arabayı rahat getirebileceğimiz bir yer. Menü ve yeni fiyat aldım:
-Izgara (Köfte, pirzola, tavuk karışık)
-Salata
-Meyve tabağı
-Tatlı
-Meşrubat
-Sınırsız su
Fiyat:17 TL
Birkaç tane de fotoğraf çektim:
Ekli dosyayı görüntüle 25

Ekli dosyayı görüntüle 26

Ekli dosyayı görüntüle 27

Ekli dosyayı görüntüle 28

Ekli dosyayı görüntüle 29

Sunaycım,

Eline sağlık... Ben yeri çok beğendim. Şu menüyü bir de alternatifli yapsak süper olacak... Herkes hem fikirse buraya gitmek en mantıklısı olacak.

bencede gemlik iyi gibi manzara harika sunay senden ricam alternatif bir menü daha olabilirmi daha zengin isteyen onuda tercih etsin...ayrıca bana oranın tlf.varsa pm atarmısın...teşekkürler.

yaw ne sınırsız suyu. onu kolayla değiştirelim. suylamı kandıracaklar bizi :D

mesut içmek istediklerini veya ex.yemeklerimizi fazladan öderiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt