Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18.10.2009 - Pazar S.C.W. Bursa Organizasyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada bursa kac km nasıl nerden gidicez. nerelere uğruyacağız yolda ne yiyicez ne icicez :D

körfez den gider canımız nerde isterse orda mola verir fotoğraf çekeriz...herşey keyfimize göre...

Bugün Gemlik'te Umurbey köyünde çok rahat arabalarımızı koyabileceğimiz ve içeride veya havanın güzelliğine göre terasta 60 kişilik grubun birlikte oturabileceği, Gemlik ve Gemlik Körfezi manzaralı mekana gittim ve teklif aldım. 2 tane fix menüsü var:
-Çorba
-Köfte porsiyon
-Salata
-Tatlı
-Meşrubat
Fiyat:20 TL
-Köfte yerine pirzola
Fiyat:25 TL
Yarın da Murat abi Uludağ yolundaki mekanlara gidecek. Alternatiflerimiz olacak yani ;)

ayağınıza sağlık gerekenı yapacağınıza inanıyorum

Umurbey ve Aytepe mevkiinden fotolar

Umurbey.jpg

Umurbey yolu.jpg

Aytepe Restaurant.jpg

Linklere tıklarsanız mekanın bulunduğu köyü ve manzarasını görebilirsiniz ama mekandan fotolar bulamadım ve akşam gittiğim için de kendim de çekemedim :(

Ekli dosyalar

• Umurbey.jpg
    Umurbey.jpg
    30.3 KB · Görüntüleme: 16
  • Umurbey yolu.jpg
    Umurbey yolu.jpg
    13.3 KB · Görüntüleme: 15
  • Aytepe Restaurant.jpg
    Aytepe Restaurant.jpg
    11.5 KB · Görüntüleme: 14
toplu halde gidicegimizden aldıgın fiyat sanki yüksek gibi geldi.

iftar yemeği menüsü daha zengindi ve daha ucuzdu bu menüye göre

Bugün Gemlik'te Umurbey köyünde çok rahat arabalarımızı koyabileceğimiz ve içeride veya havanın güzelliğine göre terasta 60 kişilik grubun birlikte oturabileceği, Gemlik ve Gemlik Körfezi manzaralı mekana gittim ve teklif aldım. 2 tane fix menüsü var:
-Çorba
-Köfte porsiyon
-Salata
-Tatlı
-Meşrubat
Fiyat:20 TL
-Köfte yerine pirzola
Fiyat:25 TL
Yarın da Murat abi Uludağ yolundaki mekanlara gidecek. Alternatiflerimiz olacak yani ;)

Sunaycım,

Ben bugün dağ yoluna gideceğim ama senin alternatifin daha mantıklı gibi geliyor. Şu menüleri pazarlık edip 5 tl daha düşürtebilirsen daha iyi olacaktır. Ben bugün dağ yolu için yorum yazacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt