Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18.10.2009 - Pazar S.C.W. Bursa Organizasyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakınlık uzaklık hiç önemli değil mesut ben bu aile ile fizana bile giderim ama kaynanam gelir mi bilemem :)

yazarım tabi olm demirbaşız biz :D hem kaynana felan gelmiyo o tarihte üşkatçı seni yenge daha önce gelicek dedi foyan çıktı ortaya eğer gelmezsen bahane uydurdu gelmemek için diyerek scw ye yaygaraya veririm seni :D

çaktırma Mesut düzelttim parmaklarım sürtüştü :D

beni sen mi yazdın serbayım.. artık demirbaş olduk sanırım sormaya bile gerek duymuyosun.! kaynanam gelecek o hafta olmadı onlarla geliriz napalım :) isim yazılmış bir kere,,?

yakınlık uzaklık hiç önemli değil mesut ben bu aile ile fizana bile giderim ama kaynanam gelir mi bilemem :)
Kaynana korkusu seziyorum aman kıvanç yapma gözünü seveyim:D sakın alıştırma böyle kaynana sana daha dogrusu size uysun sen kızını almışsın nasıl olsa :D şaka bitarafa ALLAH tadınızı bozmasın kardeşim...
sabah 7 cok erken saat değilmi ya ? nasıl uyancaz o saatte. her 10 kişiden 3ü uyanamaz bence :D

Sözkonusu SCW org. ise uyanır insan mesutum bu aile için...uyanıklar uyuyanları uyandırırlar olmassa:D

alicanı da yazarmısın serbay abı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt