Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18.10.2009 - Pazar S.C.W. Bursa Organizasyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bencede...biz hep beraber olalımda gerisini hallederiz

Bursa'da bu tür yerlerde zengin bir menü yemek isterseniz biraz fazla ödeme yapmanız gerekiyor. O yüzden verilen menü fiyatı fazla pahalı değildir. İsteyen ekmek arası bile yiyebilir. Bu tamamen tercih meselesidir. Benim için yemekten çok gelecek arkadaşlar ve oluşturacağımız muhteşem görüntü önemlidir. Ben Bursa'da olamayacağım için fazla birşey yapamıyorum.

Dereağzı'ndan gelen menü aşağıdaki gibidir.

---------------------------------
porsiyon köfte yada porsiyon sucuk
Patates
salata
ayran
sınırsız çay 15.00 tl
--------------------------------
Güveçte special sac kavurma
salata
meşrubat
sınırsız çay 15.00 tl
--------------------------------
Güveçte canlı ALABALIK(kaşarlı&mantarlı)
salata
meşrubat
sınırsız çay 15.00 tl
-------------------------------
Van usulü kahvaltı
(keles tereyağı,kaymak&süzme bal,zeytin çeşitleri,köy peyniri&
van otlu peynir&van örgülü peynir,
van cacığı,omlet,kağıtta sucuk special ve karpuz kavun.
sınırsız çay. 15.00 tl
-------------------------------

arkadaşlar Umurbey Aytepe Tesisleri gemlik...burada org.gerçekleştirmeyi düşünüyorum,menü çeşitleri çoğaltılıcak mekanı çok beğendim biz bize rahatça eğlenebileceğimiz bir yer ayrıca sadece bize özel canlı türkçe pop müzik olacak...

bu arada kahvaltıda mac olayını konusuyoduk ama mac 25 ınde

beni sen mi yazdın serbayım.. artık demirbaş olduk sanırım sormaya bile gerek duymuyosun.! kaynanam gelecek o hafta olmadı onlarla geliriz napalım :) isim yazılmış bir kere,,?

yakınlık uzaklık hiç önemli değil mesut ben bu aile ile fizana bile giderim ama kaynanam gelir mi bilemem :)

sabah 7 cok erken saat değilmi ya ? nasıl uyancaz o saatte. her 10 kişiden 3ü uyanamaz bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt