Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18.10.2009 - Pazar S.C.W. Bursa Organizasyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serbay,

Doğuş Oto,Seat servis sorumlusu Hakan ve yanına da +1 olarak listeye dahil edermisin..(Kırmızı Leon)

Sezgin Hakan + 1 olarak ilave ettim...

G Ü N C E L

dağ yolunda bizim 1.6lar cekmez sonra yolda kalmıyalım cezmi abi :D

ayıp be kardeşim nasıl çekmez sen aracına güven geriwsini o halleder olmadı;
ben sizi bağlar çekerim rahat ol

1.6lının halinden 1.6lı anlar :D

1.2 veya 1.4 araçlar bile çıkıyor. 1.6'lar her zaman çıkar. :)

2 sene bindim 1,6 ya kötülemeyin efsaneyi ya

Mesut öldürmüşsün sende iyice yaaa, ayıp ediyorsun motoruna. Çağlar haklı, daha önceki aracında da ufak düzeltmelerle iyi sonuç almıştı, bende hiç şikayetçi değilim hakkını yeme lütfen.

Mesut öldürmüşsün sende iyice yaaa, ayıp ediyorsun motoruna. Çağlar haklı, daha önceki aracında da ufak düzeltmelerle iyi sonuç almıştı, bende hiç şikayetçi değilim hakkını yeme lütfen.

ya uludağ yolundan bahsettik dağa taşa cıkarız karlıdır taşlıdır sorun olmasın 1.6yla diye düşündüm

ya uludağ yolundan bahsettik dağa taşa cıkarız karlıdır taşlıdır sorun olmasın 1.6yla diye düşündüm

paşa sen altındaki motorun dayanımını ve kabiliyetlerini çok fazla göremedin sanırım :D hiç gözün korkmasın, sağını solunu altını vurmadığın sürece onun gidemeyeceği yer yoktur merak etme. Uludağ yolu dendiyuse off - road yapılmayacaktır. Dağ yolu çok keyiflidir, manzara ve havası bitirir insanı keyiften.

bozuk yoldan benim agzım yandı. bozuk yol gördümmü 3 mahalle uzaktan kacıyorum artık. ama dağ taş kar yokuş falansa bizim motorlara nekadar güvenmemiz gerekir orada anlarız artık.

ben 2007 kışında nerdeyse 2 ay boyunca kar ve buz üzerinde hemde normal lastik ve zincirsiz gezdim. Abuk subuk hareket yapmadığın sürece sonuna kadar güvenebilirsin, altındaki aracın özellikleri sınıfına göre oldukça iyi düzeyde merak etmeyesin.

bir problem olsa ilk senin arabaya damlıyacam faruk abi :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt