Şeker Adam
Kayıtlı Üye
sitenıjn bı adı var zaten deıstırmye gerek sen ac bole bı sıte bız oraya gelelım.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sitenıjn bı adı var zaten deıstırmye gerek sen ac bole bı sıte bız oraya gelelım.
hondanın bır dunya sıtesı var bır tanesı hında marmaranın bıze cok yakın soylerım acarlar sızede davet gonderırler
sen acarsan gelırım yoksa gelmem.
Niye biniyosam biniyorum orası benim bileceğim iş.
Herkes Mercedes kaliteli diyo, herkez niye Mercedes'e binmiyo o zaman?
Ben Type-R geçilmez demedim ayrıca. GTI, Type-R geçemez dedim, ki öyle.
Sen F430 getir ben sana onu 10-20 boy geçecek bi VTI getiriyim.
---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:16 ----------
Dalgaya almak yerine adam gibi aksini gösterebilecek varsa göstersin. Doğruyu söylüyoruz Honda hastası oluyoruz. Her seferinde aynı muhabbet. Bişeyleri öğrenin artık.
---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:18 ----------
VW/Seat bayisini kapatın Honda bayisi açın o zaman.
yeni kasa typer la yeni kasa cupranın kapışmasını kandıra yolunda izleyen biri olarak..bu typerı fazla abartma ayberk..! en az 5 boy fark vardı aralarında?
Senin dünyandaki en hızlı araba F430 galiba? Arabalar konuşarak kapıştırılmıyo bide bizim buralardaF430 VTİ 10 20 boy atıcak ? ok by 1001 hp mi
Ben bu konu da Type-R'la Cupra'dan bahsettim mi?
Daha önce de çok söyledim. Siz sadece FN2 Type-R var zannediyosunuz. Diğeri TR'ye gelmedi. FD2 Type-R var birde..
Markaları tartışıyoruz evet. Ülkemizdeki satılan araçları tartışmıyoruz. Arkadaş Golf GT, Type-R'ı geçer demiş, bende ona GTI bile geçemez GT nası geçsin dedim.Peki ayberk burda seat ve honda markalarını tartışmıyormusunuz...? peki TÜRKİYE de satılan ve aynı kategoride olan bu 2 modeli neden kıyaslamıyorsun.. TR ye gelmeyen FD2 Taypardan bahsediyorsun ona bakarsan türkiyede olamayan Leon 2.8 V6 Cupra R 4x4 var...daha ne araçlar var?? senin iddaa ettiğin şeyi tam olarak anlamadım..honda herzaman seattan daha mı üstün???
Niye biniyosam biniyorum orası benim bileceğim iş.
Herkes Mercedes kaliteli diyo, herkez niye Mercedes'e binmiyo o zaman?
Ben Type-R geçilmez demedim ayrıca. GTI, Type-R geçemez dedim, ki öyle.
Sen F430 getir ben sana onu 10-20 boy geçecek bi VTI getiriyim.
---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:16 ----------
Dalgaya almak yerine adam gibi aksini gösterebilecek varsa göstersin. Doğruyu söylüyoruz Honda hastası oluyoruz. Her seferinde aynı muhabbet. Bişeyleri öğrenin artık.
---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:18 ----------
VW/Seat bayisini kapatın Honda bayisi açın o zaman.