Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 vtec vs 1.4 tsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sitenıjn bı adı var zaten deıstırmye gerek sen ac bole bı sıte bız oraya gelelım.

Niye biniyosam biniyorum orası benim bileceğim iş.
Herkes Mercedes kaliteli diyo, herkez niye Mercedes'e binmiyo o zaman?
Ben Type-R geçilmez demedim ayrıca. GTI, Type-R geçemez dedim, ki öyle.
Sen F430 getir ben sana onu 10-20 boy geçecek bi VTI getiriyim.

---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:16 ----------

Dalgaya almak yerine adam gibi aksini gösterebilecek varsa göstersin. Doğruyu söylüyoruz Honda hastası oluyoruz. Her seferinde aynı muhabbet. Bişeyleri öğrenin artık.

---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:18 ----------

VW/Seat bayisini kapatın Honda bayisi açın o zaman.

F430 VTİ 10 20 boy atıcak ? ok by :p 1001 hp mi :D

yeni kasa typer la yeni kasa cupranın kapışmasını kandıra yolunda izleyen biri olarak..bu typerı fazla abartma ayberk..! en az 5 boy fark vardı aralarında?
:)
Ben bu konu da Type-R'la Cupra'dan bahsettim mi?
Daha önce de çok söyledim. Siz sadece FN2 Type-R var zannediyosunuz. Diğeri TR'ye gelmedi. FD2 Type-R var birde..

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:46 ----------

F430 VTİ 10 20 boy atıcak ? ok by :p 1001 hp mi :D
Senin dünyandaki en hızlı araba F430 galiba? Arabalar konuşarak kapıştırılmıyo bide bizim buralarda :)
Diğer konu da bi veri falan da koymadın, sadece olurmu öyle şey ben kalıbımı basarım geçemez.. gibi cümleler söyledin.
Sen F430'u getir, ben sana 10-20 boy garantisi veriyorum. F430 iyi güzel arabada en iyi yürüyen araba sanki..
Bahsettiğim Civic bu. Denediği EVO 450hp. Eski plakası 34 MMM 77 belki bilen vardır arabayı.
http://www.vimeo.com/4925168
http://www.vimeo.com/4925286

:)
Ben bu konu da Type-R'la Cupra'dan bahsettim mi?
Daha önce de çok söyledim. Siz sadece FN2 Type-R var zannediyosunuz. Diğeri TR'ye gelmedi. FD2 Type-R var birde..

Peki ayberk burda seat ve honda markalarını tartışmıyormusunuz...? peki TÜRKİYE de satılan ve aynı kategoride olan bu 2 modeli neden kıyaslamıyorsun.. TR ye gelmeyen FD2 Taypardan bahsediyorsun ona bakarsan türkiyede olamayan Leon 2.8 V6 Cupra R 4x4 var...daha ne araçlar var?? senin iddaa ettiğin şeyi tam olarak anlamadım..honda herzaman seattan daha mı üstün???

Peki ayberk burda seat ve honda markalarını tartışmıyormusunuz...? peki TÜRKİYE de satılan ve aynı kategoride olan bu 2 modeli neden kıyaslamıyorsun.. TR ye gelmeyen FD2 Taypardan bahsediyorsun ona bakarsan türkiyede olamayan Leon 2.8 V6 Cupra R 4x4 var...daha ne araçlar var?? senin iddaa ettiğin şeyi tam olarak anlamadım..honda herzaman seattan daha mı üstün???
Markaları tartışıyoruz evet. Ülkemizdeki satılan araçları tartışmıyoruz. Arkadaş Golf GT, Type-R'ı geçer demiş, bende ona GTI bile geçemez GT nası geçsin dedim.
Konu Cupra olursa FD2 Type-R var kıyaslanacak.
Türkiye'de olmayan Leon Cupra4'e gelirsek. O araba Leon Cupra R (1.8T)'dan daha yavaş. İsterseniz onla kıyaslama yapalım?
Bu konu altında söylediğim şey şu. İnsanlar bunu bi oraya bi buraya çekiyo. Golf GTI, Type-R'dan hızlı değildir, GT hiç değildir. Type-R'dan hızlı olan bir Golf modeli varsa oda R32'dir. Varsa aksini gösterebilecek buyursun.
Diğer meseleye gelirsek, her stok Cupra'yı geçecek, stok bi Type-R vardır.
Performans ve motor konusunda Japonlar Almanlardan her anlamda daha üstündür genellemesini kendi adıma yapıyorum ben. Kimse katılmak zorunda değil. Adamlar 2.0 atmosferik 200hp'lik aracıyla, Alman'ın 2.0 Turbo 200 220hp'lik araçlarına kafa tutuyo. Herkes diyo Turbo sorunsuz bilmemne. Arabaya bi chip takın, tapagaz 200-300km gidin de görelim sorunsuz Turbo'nuzu. Atmosferik bir araçlar Turbo aracın sorunsuzluğu kıyaslanamaz. Atmosferikte yağına suyuna bakar bi ömür gazlarsın. Turbo'su şişmez, o borusu bu borusu çatlamaz, hararet problemi olmaz, Turbo Lag gibi bi dert olmaz, uzarda uzar.
Amaa, mesela cebimde 35.000TL var. Üstüne de harcayacak maksimum 2.000TL - 3.000TL param var. Gider MK1 Cupra R alırım Type-R almam. Neden? Çünkü ufak tefek paralar harcayarak 400hp'lere ulaşmak mümkün. Ama şu gerçek değişmez. Type-R, Leon Cupra R'dan daha performanslı bir araçtır. 400hp'lik bir Type-R'ın gidişinin, Cupra R ile alakası olmaz. Ama daha fazla para harcamak gerekir. Amacım alıp 600 700hp'lere çıkmaksa Type-R alırım. Çünkü Cupra R'ın da bu beygirlere çıkması için çok paralar harcanması gerekir. Type-R bu durumda çok daha avantajlı.
Kimine göre o iyi kimine göre bu iyi. Bende Cupra aldım. Type-R şundan hızlı bundan hızlı diyince karşılaştığım tepkiler beni güldürüyo. Honda'ya binip bunları söylesem, adam Honda'ya biniyo ondan söylüyo denir. Eee? Cupra'ya binip böyle söylüyoruz, Honda performans anlamında bizim arabalardan daha iyi diyoruz. Sonuç? Değişen bişey yok. Bu sefer Ayberk niye Honda'ya binmiyosun oluyo..
Herkez, Mercedes bizim arabalardan daha kaliteli demeyi biliyo. O zaman sözüm bunu düşünen herkeze. Altınızdaki arabaları satıp Mercedes'e niye binmiyosunuz? Bu sorunun cevabını verin, sonra başkası bi düşünceyi savunduğu zaman niye şunu yapmıyosun diye sorun..

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:40 ----------

Top Gear programındaki düşüncelere de çoğu zaman katılmam. Ancak adamların söylediği şöyle birşey vardı ve kesinlikle katılıyorum. Type-R, Cupra R, Golf GTI, Cooper S, vs. kıyaslanan bi programda bu cümleyi sarfediyolar. "Sonuçta bu bi Honda, dünyadaki herşey bozulduğunda bile bu çalışmaya devam edecek."

Niye biniyosam biniyorum orası benim bileceğim iş.
Herkes Mercedes kaliteli diyo, herkez niye Mercedes'e binmiyo o zaman?
Ben Type-R geçilmez demedim ayrıca. GTI, Type-R geçemez dedim, ki öyle.
Sen F430 getir ben sana onu 10-20 boy geçecek bi VTI getiriyim.

---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:16 ----------

Dalgaya almak yerine adam gibi aksini gösterebilecek varsa göstersin. Doğruyu söylüyoruz Honda hastası oluyoruz. Her seferinde aynı muhabbet. Bişeyleri öğrenin artık.

---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:18 ----------

VW/Seat bayisini kapatın Honda bayisi açın o zaman.

Aman Allah korusun sonra gelirler şikayete benim hondamı cupralar niye geçiyo diye :) Bu arada ayberk honda niye turbo motora pek güvenemiyo ? niye orjinalden turbo type-r yok ? bunları bilmek istiyoruz biz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt