Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Lütfen konu kitlenmesin şimdi 1 kilo çekirdekle cola alıp geldim zevkle konuyu takip ediyorum
Sivilceyi bilmem ama kabuklu yerse kesin kabız yapar.sivilce yapmasın 1kg çekirdek..
Sivilceyi bilmem ama kabuklu yerse kesin kabız yapar.
Benim kasada Cupra R yok. O bir sonraki kasa. Cupra'sı 156hp, Cupra R'ı 180hp ve sayılı üretim. TR'de ondan hiç yok.
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
EK9 Type-R'la yine boy ölçüşemez..
sivilce yapmasın 1kg çekirdek..
ne type-r mış arkadaş niye seat a biniyosun ? geçilmezmi bu araç ? geçiliri yokmu ? type-r geçilmez büyüsümü yapmışlar F430 mu getirin
Niye biniyosam biniyorum orası benim bileceğim iş.ne type-r mış arkadaş niye seat a biniyosun ? geçilmezmi bu araç ? geçiliri yokmu ? type-r geçilmez büyüsümü yapmışlar F430 mu getirin
VW/Seat bayisini kapatın Honda bayisi açın o zaman.aaaaa haksızlık ediyosun ama tayyara biz ailecek tayyar hastasıyız
yeni kasa typer la yeni kasa cupranın kapışmasını kandıra yolunda izleyen biri olarak..bu typerı fazla abartma ayberk..! en az 5 boy fark vardı aralarında?
ahahhahaha yarım kilosunu bitirdim heralde ağzım ağrıdı gerisini yarın çitlerim
aaaaa haksızlık ediyosun ama tayyara biz ailecek tayyar hastasıyız