Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 vtec vs 1.4 tsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayberk kendı aracını tanıttıgın bır yazında 160 hp olan aracında 18 hp vtı lardan hızlı oldugunu yazmıssın bu sadece senın aracına ozel bır durum mu?
Konu VTI ile Cupra2 değil.
Haa, illa konu yine bana getirilmek isteniyosa evet diyim kapansın konu. Can'la da sık sık konuşuyorum. Oda VTI geçen bi Cupra2 görmemiş, bende daha önce görmedim duymadım.
Gelelim ki VTI'ı, Type-R'la karıştırmamak lazım.

ayberkın aracı vtı yi yiyebilir aracta zaten 2 koltuk ve motor var tuy gibi araç...

bu arada 2010 1.6 elegance cıvıc kullandım arac guzel alınır ama duz vıtes olursa otomatıge hıc yanasma ...

ayberkın aracı vtı yi yiyebilir aracta zaten 2 koltuk ve motor var tuy gibi araç...

bu arada 2010 1.6 elegance cıvıc kullandım arac guzel alınır ama duz vıtes olursa otomatıge hıc yanasma ...

1.6 hb vtı 1080 kg 1.6 vtı sedan 1120 kg ıbızada 1000 kgmın uzerınde hondalarda agır degıl

1.6 hb vtı 1080 kg 1.6 vtı sedan 1120 kg ıbızada 1000 kgmın uzerınde hondalarda agır degıl
VTI bi ince conta takar biraz daha avans açar yine geçer beni ona diyecek bişeyim yok.
Benim denediğim arabada hondata beyin, dr.ecu yazılım (avansı 0.3 birim açıktı galiba), headers, 51'lik düz boru, cai vardı dynoda 180hp çıktı.
200'e kadar yarım boy önde oluyorum, sonrasında fark açılmaya başlıyo sonuç buydu. Bende cai, 60'lık düz boru var.

Bak işte beni anlamak istemiyosun. Sana verdiğim teknik veriler araba broşüründeki veriler değil. Mesela broşürde 0-100 hızlanması 6.6sn olarak verilir. Ama benim eklediğimde bu farklı.
Golf V TSI 140hp, 160'lık VTI'ı geçsin,
Golf GTI Type-R'ı boy boy geçsin,
Sadece tabi diyorum :)
Type-R'ı illa bi Golf'e geçirmek istiyosan çıtayı biraz daha yükseltmen lazım. R32 gibi..

doğrudur haklı yanların var elbet ama GTİ konusunda ısrarcı olurum taki biri gelir önümde geçer ozaman susarım gerçekten..R32 de fazla kaçar dostum..ama bu tartışma burda bitmedi hastayım 6 gündür bi iyileşiyim araştırmalarımı sunucam :D

doğrudur haklı yanların var elbet ama GTİ konusunda ısrarcı olurum taki biri gelir önümde geçer ozaman susarım gerçekten..R32 de fazla kaçar dostum..ama bu tartışma burda bitmedi hastayım 6 gündür bi iyileşiyim araştırmalarımı sunucam :D
Geçmiş olsun, beklerim :D

VTI bi ince conta takar biraz daha avans açar yine geçer beni ona diyecek bişeyim yok.
Benim denediğim arabada hondata beyin, dr.ecu yazılım (avansı 0.3 birim açıktı galiba), headers, 51'lik düz boru, cai vardı dynoda 180hp çıktı.
200'e kadar yarım boy önde oluyorum, sonrasında fark açılmaya başlıyo sonuç buydu. Bende cai, 60'lık düz boru var.

son hızları senın aractan dusuk yuksek hızlarda hacım farkını ortaya koyar bırde sebın kasanın cupra-r olanı var 1.8t 20v 180 hp senın kasada o olsa bırde yuklesen karsısında kolay kolay bır arac duramaz

son hızları senın aractan dusuk yuksek hızlarda hacım farkını ortaya koyar bırde sebın kasanın cupra-r olanı var 1.8t 20v 180 hp senın kasada o olsa bırde yuklesen karsısında kolay kolay bır arac duramaz
Benim kasada Cupra R yok. O bir sonraki kasa. Cupra'sı 156hp, Cupra R'ı 180hp ve sayılı üretim. TR'de ondan hiç yok.

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=RnXEEvLjO4k

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:28 ----------

Bu araçtan 200 tane üretildi. Buda üretilmiş İlk Cupra R :) EK9 Type-R'la yine boy ölçüşemez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt