Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Şunun sesi yeter yahuyok bana göre çok fazla..gaza geliyorum hemen =)
Şeytan diyo al bi tane şunlardanhttp://www.sahibinden.com/2004_type-r_57_000_km_-97WQQaXQQ23381415WQQpXQQdisplayitem
bizim burada bu araba hep görüyorum,çokta temiz duruyor aslında =)
çok mu yakıyor bunlar ?Şeytan diyo al bi tane şunlardan
Benzini dert yoksa aah ah 7.000€ Almanya'da bunlar
Yok canım o anlamda söylemedim. Şimdi oraya gidince başka şeylere de para gerekecek herşeyi arabaya gömemicem de o yüzden söyledim Yoksa bende sakin duramıyorum. Bundan farklı değildir bindiğimin yakıtıçok mu yakıyor bunlar ?
Satıp, 2.0 TFSI 185hp'liğinden alınabilir.
---------- Post added at 02:46 ---------- Previous post was at 02:45 ----------
Klasik geçilen Alman'cı replikleri bunlarda.
O arabanın yürüyeni bile değişik. Her yerine para harcanmış bi araç. Seat'da demiyo ki Cup araçlarının içi tıpkı bunun gibi.
---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:17 ----------
Küfredik çirkinleşmenin lüzumu yok. Kahvede konuşur gibi.
---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:18 ----------
Bu işler konuşarak olmaz Burak Veriler arkalardaki sayfada verdim hepsini.
Diğer yazdıkların o kadar boş şeyler ki cevap bile vermek istemiyorum ama vereyim hadi..
Honda Turbo motora güvenemiyo ne demek? Adam atmosferikle, Turbo motorlarla dalga geçercesine performans sergiliyo sen neden bahsediyosun. Hem biraz ararsan, belki bulursun Honda'nın Turbo motorunu. Benden sana ödev olsun.
Bilmeden atıp tutmak ne kolay di mi