Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
tsi motorlara ne gibi modifikasyon yapabiliriz hp/torq almak için chip tuning dışında.
Bu işler konuşarak olmaz Burak Veriler arkalardaki sayfada verdim hepsini.Aman Allah korusun sonra gelirler şikayete benim hondamı cupralar niye geçiyo diye Bu arada ayberk honda niye turbo motora pek güvenemiyo ? niye orjinalden turbo type-r yok ? bunları bilmek istiyoruz biz..
Seçenek ne olursa olsun ben FN2 Type-R almam.ayberk bişi sorucam sana..tam bilmiyorum ama fn2 type-r galiba yeni kasa hb ler..böyle hem konfor hemde stock olarak performans beklesen onu mu alırsın yoksa cupra mı ?
çünkü 2 side benim 1.6 ile aynı yakıyor neredeyse.bazen aklım kaymıyo değil.
senin tercihin hangisi olur stock olarak binicek olsan ?
Seçenek ne olursa olsun ben FN2 Type-R almam.
Şu an beğenmediğim başlıca 3 araç var. Onlarda güncel kasa Civic HB'ler, MK2 Leon ve yeni kasa Ibiza'lar.
Ben MK1 Cupra R alırım. Ya da EP3 Type-R.
Leon Cupra'mı FN2 Type-R mı desen büyük ihtimalle Leon Cupra'yı tercih ederim.ep3 type r a dıştan bakınca çok beğeniyorum ama içi vasat.ben hem performans hem görüntü ve güzel bir konsol arıyorum.bide kasası değişmiş bi araba istemiyorum.tabi bide çok pahalı olmucak =)))
Leon Cupra'mı FN2 Type-R mı desen büyük ihtimalle Leon Cupra'yı tercih ederim.
2 kişilik araç opsiyonun varsa S2000'de düşünebilirsin.
Satıp, 2.0 TFSI 185hp'liğinden alınabilir.tsi motorlara ne gibi modifikasyon yapabiliriz hp/torq almak için chip tuning dışında.
VSA'lısından alben s2000 ile ölürüm =)