mayham85
Kayıtlı Üye
sağ sol yapma sen aynı motorlara sahip golf ve leonun ağırlık dağılımlarını bul
sen gel bulucam ben sana
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sağ sol yapma sen aynı motorlara sahip golf ve leonun ağırlık dağılımlarını bul
Ayrıca önden çekişli bi arabada örn: golf leon gibi ağırlık dağılımı ne kadar arkadaysa o kadar iyi yol tutar. Emre senin dediğine göre o zaman Leon daha iyi yol tutuyor standart golften..
ben leonun önü daha ağır basıor diyorum arkası değil. golfün arkası leona göre daha ağır basıyor.
çıkmaması imkansız zira yapı olarak kabin kısmı daha yüksek ve şişkin olduğu için ve bu şişkinlik arka aksa bastığı için arkası daha ağır ha bu dediğimde en fazla 50 kg falandır ama çok etkliyor.
suyunu çıkarma
artık ESP bu tarz bi durumda işe yaramaz olaylarına girmeyelim ya yetmedi mi..
sistem basit bi fizik kuralına göre işliyo zaten..arkadan kayarken öndeki dış tekeri, kafadan kayarken içteki arka tekeri gerektiği kadar frenler ve durum düzelir..bu kadar basit..ve bu tarz durumlardan kurtulmanın daha kolay, hızlı, ve güvenli yolu yoktur..bunun yanında bu frenlemeler sadece araç koptuğunda değil araç limitine yaklaştığında yavaş yavaş başlar zaten..
bi dönem F1'de bile özellikle önden kaymalar için brake steer sistemi vardı..şuan McLaren MP4-12C'de de var..ve mantık aynı araç kafadan kayıyo..içteki arka tekerin hızı düşürülüyo..burun tekrar olması gereken yere bakıyo ve viraj performans artıyo.. key: