Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon'da Savrulma Sorunu

getir kantara çıkarak alla alla :) tekniğe gerke yok al sana basit teknik lastik basıncı beğenmiorsan senin bileceğin iş :)

Lastik basıncı tam olarak belirleyici bir faktör değil..

sana bir soru: benim connectin kitapçığında diyorki araba yüksüzken 36 ya 34 yap. araba yüklüyken 42 ye 46 :) acaba neden :eek:

Sorun bu olabilir. Benim hepsi 32psi. Gerçi hava da bi yere kadar=)

ön arka ayarsızlığı yapar hatta şunu söyleym kışlık varsa 37 ye 34 falan yapmak gerekir. kışlıklar normale göre daha fazla hava basıncı gerektiriyor.

sana bir soru: benim connectin kitapçığında diyorki araba yüksüzken 36 ya 34 yap. araba yüklüyken 42 ye 46 :) acaba neden :eek:

ön arka ayarsızlığı yapar hatta şunu söyleym kışlık varsa 37 ye 34 falan yapmak gerekir. kışlıklar normale göre daha fazla hava basıncı gerektiriyor.

O connect e özel bişey diil ona bakarsan honda s2000nin 50:50 ağırlık dağılımı var ama arkalara daha fazla bas diyor..

sağ sol yapma sen aynı motorlara sahip golf ve leonun ağırlık dağılımlarını bul:D:D

çözüm basit bence ne esp ne bişi istiyor yavaş kullan :D

o araba arkadan itiş :) bizim kıyasladığımız araçlardaki tek far arka kısmının birinin diğerine nazaran cüzzi miktarda daha ağır olması.

Ayrıca önden çekişli bi arabada örn: golf leon gibi ağırlık dağılımı ne kadar arkadaysa o kadar iyi yol tutar. Emre senin dediğine göre o zaman Leon daha iyi yol tutuyor standart golften..:)

Geri
Üst Alt