Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon'da Savrulma Sorunu

ben halen frenlerden olmadğını düşünüyorum zira yay takan arkadaşlarımız problemin geçtiğini söylüyordu. aynı durum eski golfümdeyoktu ancak golfün arkası leondan daha ağır basıyor yere leon kadar ön-arka ağırlık dengesizliği yoktu onun.

ben halen frenlerden olmadğını düşünüyorum zira yay takan arkadaşlarımız problemin geçtiğini söylüyordu. aynı durum eski golfümdeyoktu ancak golfün arkası leondan daha ağır basıyor yere leon kadar ön-arka ağırlık dengesizliği yoktu onun.

Standart golf ile standart leonun ön arka ağırlık dağılımı aynı..

Civic'den ağzım yandı bununla oynamak istemiyorum. Allah mani vermezse uzun yıllar bizimle olacak.

lastik basınçlarına bak. :) leonda ön 35 - arka 32.

anlatmaya çaıştığım nokta ön ne kadar fazla basınca ihtiyaç duyuyorsa diğerine göre ön arka ağırlık dağımı ön tarafa daha baskındır. önü arkasından çok daha ağır demekki önüne daha fazla basıyor diğerine göre.

anlatmaya çaıştığım nokta ön ne kadar fazla basınca ihtiyaç duyuyorsa diğerine göre ön arka ağırlık dağımı ön tarafa daha baskındır.

Teknik detay yazmasını istiyorum Golf'ün ön arka dağılımı şu Leonunki şu diye :)

Geri
Üst Alt