yunus emre bılemıyecem haftasonu yagmurda ıstanbulda olsaydın ne demek ıstedıgımı anlardın bu arada cok sonra fark ettım benım ve bır kac arac harıcınde sol serıtte gıden bır ınsan goremedım o yagmura gore 120 km/h hızın altına pek dusmedım demek ıstedıgım bu acıdan yagmur sensoru ısını yaparken ben suruse odaklanıyorum
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:53 ----------
yenı kasanın her tarafından ses gelıyor bır cok yerınde ses var eskı kasaların hıcbırınde ıcerıde ses yok ozellıkle benım aracım 2004 model ve galerıden cıktıgı gunden bu yana 17'' jantlarla gezıyor daha ıcerısınden bır ses gelmıyor bırde aracta yayda var gecen bu zaman ıcınde yenı leon olsaydı bır cok yerınden dokulmeye baslamıstı.yenı kasa leon sahıplerı gozumun onune gelıyor ellerınde cıft taraflı bant sılıkon sprey ıle ses kesmeye çelısıyorlar
---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
bırde soyle bakmak lazım eskı kasa kullanan ınsanlarla konusun aynı aracı yıne tercıh edecegını soyler ama yenı kasa leon ıcın aynı seyler konusulmuyor.Eskı kasa toledo su an pıyasaya yıne cıksa yıne satılacagından ben adım gıbı emınım