Emre dediklerinin hepsi doğru.Hepsine katılıyorum.Hani şöyle birşey var.Sonuçta bizim arabanında senin toledonunda kabul etsekte etmesekte modeli gün geçtikçe eskiyor.Kesinlikle araba eskiyor demiyorum.Maşallah ilk günkü gibi arabalarımız.Ama sonuçta ikimizinkide 2001 model.Aldığın Leon sıfır ama.Tabiki eksileri artıları olacaktır.Ama şu kadar diyim.Şu anda arabayı sattırıpta başka bi araba alınmasını istemiyorum.Sonuçta memnunuz arabadan.Zaten eski toledo pert olduktan sonra yine hiçbi arabayı düşünmeden toledo bakmamızda bunun göstergesi.Tadını alan bırakamıyor.Beni üzen tek nokta arka taraftaki diz mesafesi.Onun dışında herşeyiyle fiyatına alınabilecek en güzel araç.Kimse kusura bakmasın.Ben 2006 model boş bir jetta alacağıma gidip 2001,2002,2003,2004 model toledo signo alırım.Hele bir de Jetta 1.6 8v motor alıcakken toledoyu 1.9tdi alma imkanım varsa kesinlikle toledo alırım.Sonuçta şu anda benim arabam piyasadaki birçok sıfır arabadan daha full ve daha güzel bir dış tasarıma sahip.Eskisi için değil ama yenisi için konuşuyorum motor bakımından da çok keyifli bir motor.1.9TDI 110hp 235nm tork var.Kısacası seat bu kasayı bitirerek çok büyük bir hata yaptı.Yeni kasa toledo kullanıcılarından özür dileyerek söylüyorum bizim kasadan sonra yeni kasa toledo çok çok kötü bir tasarım oldu.Bunu ben değil arabadan anlayan,anlamayan çevremdeki herkes söylüyor.Emre izlenimlerini paylaştğın içinde teşekkür ederim kardeşim.Aklında soru işareti olanlar varsa cevap olmuşsundur eminim.