Partizanlık olduğu sürece, takım tutar gibi parti tutulduğu sürece ıslah olmayız biz , akp mhp chp( fener, gs, bjk)..
Babamızın oğlu sanki, işine geliyorsa destekle gelmiyorsa indir ordan bu kadar basit. Çoluğumuzun çocuğumuz istikbalini düşünmemiz lazım, antipati yüzünden iş verecek adama oy verilmiyor, adama bakıyorum 30-40 yıllık chp li yada mhpli başkasına oy vermemiş. Gökten peygamber inse partimde partim diyor, resmen takım tutuyor yok böyle bişey
misal veriyorum, Tayyip Erdoğana antipatisi olan kişeye Türkiyeyi cennetede çevirsen yinede ona oy vermez demek istediğim bu. Ve bence Türkiyenin %35-40 ı bu insanlardan oluşuyor. Birincisi bu işin fizibilitesi 2 yıl sürecek, bu sadece proje aşamasında mantıksız yapılamıcak yada dediğiniz gibi meblalar ortaya çıkarsa belkide yapılmıcak, bu şimdilik hayal çoğu kişiye göre, bana göre vizyon. Hedefler vizyonlar (hayaller) olmadan hiç bir şey olmaz arkadaşlar. ABD yi AB yi takip etmeye, o ülkelere imrenmeye devam ederiz. Bizler genç beyinleriz, bunun gibi yenilikleri gözümüzde büyütmememiz lazım, 3. kuşaklar gibi önce açları doyursun diyerek, projeleri parti çerçevesinde değerlendirirsek, napıyım ben genç beyini..