eengineer
Kayıtlı Üye
omer ilerıcılık prestıj konularında haklısın bırsey demem prestıj kazanır.Eyfel demıssın eyfel ve bulundugu meydanın nıcın o sekılde yapıldıgını bır yaz gorelım.Mesela ben bılıyorum ama yanlış bılıyorumdur.
İstanbulda herseyı cozduk herseyı dort dortluk yaptıkta bır kanal ıstanbulumuz eksık kaldıysa yapalım.Istanbulda carpık kentlesme varken ulaşım sorunu varken ıstanbulun yolları kotu ıken boyle bır projeye gerek yok bence......
Kanal ıstanbul yerıne ben ıstanbulu tekrardan inşa etmek ıstıyorum dese desteklerım.
Bır dıger onemlı husus kanal kazımı sırasında ıstanbulun ıcme suyu kaynakları su tasıyan yeraltı sularının guzargahı degısebılır veya bu kaynaklara tuzlu su karısabılır.Zaten sıcak gecen bır yaz donemınde su sıkıntısı yasıyan bır ıstanbul bu durumu tasıyamaz.Kas yapalım derken goz gıder....
Gıdecek kesılecek agacları kımse burada hıc dusunmemıs.Bugun senın o agaca yesıle ıhtıyacın olmayabılır ama cocugunun veya torunun ıhtıyacı olacak.
Bak abicim işte bu yorumdur , bunu da desteklerim, neden? bir düşüncen var ve izah ediyorsun... karşı çıkıyorum çünki diye başlıyorsun, aklı selim yaklaşıyorum diyorsun hay hay...
eyfel neden yapılmış biliyorum diyorsan, maliyeti ile birlikte anlatıver, arkadaşlarımız yerine kaç okul yapılırdı, millet açlıktan ölürken ne gerek vardı sana anlatsınlar...
tek itirazım "hep hayır hep hayır düşünmeden incelemeden hayır" zihniyetine ki bunu açıkladığımı sanıyorum...