Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

Motor gerekli sıcaklığa ulaştıktan sonra istediğin kadar yüklenebilirsin. Soğuk halde iken motorun kendine gelmesini beklemen gerek. Bide stop etmeden 8-10sn kadar turbonun boşalmasını beklersen öyle sıkıntı olacak bir durumu kalmaz. Bende bugün aldım aracı, yarın Körfezden Kirazlıyalıya kadar sakin giderim ama oradan sonra kopartırım gibime geliyor İstanbul'a doğru.

oooo hayırlı olsun Faruk abim.. :) :)

valla gaza gelmemek içten değil Yılmaz, epi topu 60km yol gitmişimdir bugün. arada gazladığım da oldu şehir içi trafiğe takıldığımda. 7-8lt ortalamalarla gazlamayı çok sevdim ben. Otomatikte 10ların altını görmek nasip olmamıştı.

valla gaza gelmemek içten değil Yılmaz, epi topu 60km yol gitmişimdir bugün. arada gazladığım da oldu şehir içi trafiğe takıldığımda. 7-8lt ortalamalarla gazlamayı çok sevdim ben. Otomatikte 10ların altını görmek nasip olmamıştı.

:) :) :)

makyajlılarda beğenmediğim özellikler, arka tampon hiç göze hoş görünmüyor. araç öncekine nazaran sensör fakiri kalmış far yağmur park esp lastik basınç hiçbiri standart donanımda yok yerine tcs gelmiş sadece.

beğendiğim özellikler, orta konsol klima ve radyon cd çalar dizaynı epeyce hoş durmuş öncekilerde sanki boş gibi duruyordu bunda biraz daha dolmuş gibi. direksiyondan kumandalar biraz daha rahat kullanım imkanı veriyor. yol bilgisayarı ekranında aynı anda 3 veriyi birden görebilmek de epeyce hoş olmuş. gerisi bildiğimiz leon.

makyajsızlardaki mercekli bixenon farlar sanırım bunda da uyacak gibime geliyor, eğer uyarsa 4-5 aya kalmaz bunda da ekstralarda ilk sırayı bixenon alacak. yaz sonuna doğru bide filtre chip olayına girdikmi bu araba 4-5 sene beni rahat götürür gibi. o zamana şu kredilerden yana bi sıkıntı yaşamaz lotlara dokunmadan kapatabilirsem değme keyfime.

negüzel birde chipledinmi daha tadından yenmez

Yılmaz chiple filtreyle tekerleğe 150hp yapalım o zaman çok daha güzelleşecek gibi haklısın.

Faruk kardeşim hayırlı olsun.Tesadüfen yazını okudum.Çok sevindim.Anlatsana ilk izlenimlerini. Rengini falan öğrenelim canavarın.

Tekin abicim performans ve yakıt bakımından gerçekten doğru tercih tsi. aracı gri istedim ama TR'ye opsiyonla geldiği ve bu süre zarfında araçsız kalamayacağım ya siyah yada beyaz seçeneğim vardı. siyah bakım ve çizikleri çabuk gösterir diye beyaz tercih etmek durumunda kaldım. sarı ve kırmızı da ayrı seçeneklerdi ama onları da ben sevemedim. Tercih sanruf opsiyonlu beyaz oldu.

almadan önce çok hevesliydim çok beğeniyordum ama geçen cumadan beri 520d, e200 ve range roverla proje keşfindeydik, daha iyisini görünce bu keyfim sanki biraz kırıldı gibi :D:D

Geri
Üst Alt