Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

Sezgin biz istanbul diyoz sen kıvırıyon:D Neyse şaka abicim durduk yerde zamana ve masrafa sokmayalım seni.

olm benden habersiz imkanı yok teslim falan alamazsın unut eğer öyle bi niyetin varsa..
kaldıki arabanı aldığımız gibi Barbaros yazılıma gidicez.. :D :D

kurban keseyim adak olsun demiyon aklın fikrin beygirlerde:D:D:D

Yiğit sen kurban kestin mi arabana:D bak yağ yakıyormuş zaten, öyle geçti falan deme sakın.

bak bu arada söylemeyecektim ama arabanın bi yerine bi not bırakcam bul bakalım..
bugun koycaktım ama yıkanıyodu..

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

Yiğit sen kurban kestin mi arabana:D bak yağ yakıyormuş zaten, öyle geçti falan deme sakın.

yağ falan yaktığı yok yafta yapıştırmayın canım arabama ya..
bebeğim o benim.. :D

Sezgin biz istanbul diyoz sen kıvırıyon:D Neyse şaka abicim durduk yerde zamana ve masrafa sokmayalım seni.

Abi 18 inde zaten buluşcaz..ondan sonra bi ara kaçamak yaparım istanbula.. :) masraftan değilde,işten güçten zaman yok abi valla...

ben yokum ama abi Bursa'da..
o nası olcek peki.. :)

Geri
Üst Alt