Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

valla yerinde olsam hevesimi Leon TSI'dan da alırdım 3 günlük dünya ne fırsatı abi boşver aç değilsin açıkta değilsin..Scirocco alırsan çalarım ama tek gözümün olduğu araba o şuan.. :D

valla yerinde olsam hevesimi Leon TSI'dan da alırdım 3 günlük dünya ne fırsatı abi boşver aç değilsin açıkta değilsin..Scirocco alırsan çalarım ama tek gözümün olduğu araba o şuan.. :D

üç günlük dünya diye diye ömür yarılandı, bundan sonra dikkatli adım atmak lazım. Malum yavrumuzu hayata sıkı hazırlamamız lazım. Her kuruş yada lokmada onun da hakkı var, bekar yada çocuksuz evli olsaydım sanki herşey daha kolay olacaktı ama baba olmak hiç bir keyifle kıyaslanamıyor.

Konu neydi yaaa, bak araba maraba derken evlendirecez seni Yiğit konu yavaştan oraya dönmeye başladı:eek: Ece'yi biraz daha anlatsam neden duruyom dersin. Sen hiç geceleri minicik burundan alınan nefesleri kulağının dibinde sabaha kadar dinledin mi? hiç çocukların kalp ritmindeki keyfi aldın mı? Doğmadan önceki kalp ritmini duyup ta bunun dünyadaki en güzel müzik olduğunu gördün mü? Daha bir kaç aylıkken kucağında uyuyakalan canlının 1 sene sonra terliklerini taşıdığını gazeteni getirmek istediğini hatta arabada direksiyona ortak olabildiğinde bile kahkalarla güldüğünü yaşadın mı?

Hadi buna da güzel bir cevap ver:D:D:D

abi var zamanı daha onları yaşamam için daha çok erken..
tatmin oldun mu abim.. :D :D

o nefes olayını köpeğimle yaşıyorum uyurken ne alaka diycen ama.. :D

kahvaltıda unutursam hatırlatırsın abim o zaman tur olayını.. :)

kısmet diyelim, daha 1 hafta var:) Ama beğenirsem takas yapabileceğim TSI bulman için başının etini yerim ona göre. Ha bide 0 araç olayı kesinlikle bana göre değil, arayacağın aracı ona göre bulman gerekebilir dikkatli ol:p kendine iş çıkartacan ya hadi hayırlısı...

istersen sana her şeyiyle veririm abim bakarsın..
özellikle motorunun sağlığına ve yürüyenine bu kadar özen gösterilmiş bi TSI daha bulamazsın iddialıyım bu konuda..

not: umarım bugun yarın takla atmam bu laftan sonra.. :D

Allah kazasız belasız uzun ömürler versin abicim, keyfi hiç bitmesin, ağzından yel alsın aman kötü şeyleri dilimize almayalım. Trafik kazası deyince tüylerim diken diken olur, 2004 Türkmenistan dönüşünde 5 arkadaşımı aynı kazada kaybettim.

ovvv.. :( :(

neyse Can'ocanım soruları bi zahmet cevaplarsın inş..

:)

Faruk abi ve yiğit'le sohbetli geceler :D Emre bekliyoruz yeni TSI'ını =) yakalarsın belki 3.9'ları :p

Geri
Üst Alt