Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

soru işareti deği ünlem var sana karşı Can canım.. :D

Can bir acelem yok ama yakındır kaşınmam, dereceli ve yazılım için bir ara yardım isteyecem senden. Sırf güç için koskoca aracı satıp başka bir araca yatırım bu aralar hiç mantıklı gelmiyor bana. Gidecekse bu gitsin beygirlenecek torklanacaksa bu beygirlenip torklansın:D Şöyle uygun fiyatlı bir TFSI olsa üzerine biraz verip değiştirebileceğim belki uygun olabilir ama onu da bulabilmek zor.

elımden geldıgınce yardım ederım faruk abi,aslında guzel fıyatlara tfsı larda var ama hersey ceptekı paraya cıkıyor.

dereceli vs. ile daha ne kadar yolu var Can'ocanım TSI'ın.. :)
gerçi ondan önce egzost var ama..

ahauehehe..
başımın üzerine abim..ne demek bütün valfler senin olsun hepsi için ayrı ayrı soru sor istersen.. :D

bi sonraki org.'da sen bi tur at arabamla sana bi TSI bulalım sonra abim.. :) :)

bi sonraki org.'da sen bi tur at arabamla sana bi TSI bulalım sonra abim.. :) :)

walla düşünmüyor değilim kanıma girme zor tutuyom kendimi zaten:) ben araba işini bedavaya getirmeye çalışıyom, istesem şimdi de soyunurum ama o zaman kriz fırsata dönmekten uçar gider. Konuyu boşuna mı açtık:D:D:D ıvıra zıvıra paradan kısıp yatırıma devam, hevesimi sciroccodan alacam inşallah kursağımda bırakma sakın:p

Geri
Üst Alt