Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

Can ne diyosun olm sen kıllandırma adamı gece gece.. :D

uyumadan önce kafan yerindeyse git bi kaput kaldır sen işi garantiye al. bu yazılım işleri beni hep korkutur. olay filtre egsoz ıvır zıvır değil çok farklı. biz çok kurcalıyoruz elimiz ayağımız rahat durmuyor.

ben orjinal bindiğim halde yiğitin yerinde olsam direkt mert abinin kapıya dayanıp servisi açtırıp bakıma sokmuştum arabayı :D

ahauehe..

feci üşendim şimdi Faruk abim..
yakın zamanda 10gün önce bakmıştık yanlış hatırlamıyosam ama doğru baksam fena olmaz..

yarın yüzünü yıka çık biraz yürü nefes al hatta ara beni beraber yürüyüp nefes alalım bide yağına bakalım :D:D:D:D 2 gözle değil 4 gözle görmüş olursun hehehehehe

gece gece yapılmaz ki bu ya..
yakın tarihte çevirdiğim devirler uzun süre çalışan fanlar gözümün önüne geliyo.. :D :D :D

Can ne diyosun olm sen kıllandırma adamı gece gece.. :D

heycan yapma olm:D Yagını her arabaya bınmeden once duz zemındeyse kontrol et yawrum onlemdır o :) ama o yag ısıgına guvenme ısın ozunde,essegı saglam kazıga bagla;)
bu arada bahsettıgım golf gt saglıksız yazılım yuzunden o hale geldi,senın kafanda soru ısaretı kalmasın yawrum;)

Geri
Üst Alt