Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sinav haftalari..

Bizim sınavlar bitti, ilk dönem bitti :D 1 Şubatta 2.dönem başlıyor.Milletin tatili 1 şubatta başlıyor :) Nasıl iş anlamadım :D

Yumurta kapıya dayandı derlerya o durumdayım şuan stres tavan yaptı resmen...(Allah yardımcımız olsun.)

yok ama bizim durum farkli. biz genelde dereyi gormeden pacalari sivamadigimiz icin yumurta kapiya dayanmadan da geregini yapmiyoruz :D

cumlemize insallah..

benım sınav sıstemım mukemmel.duzenleyenlerın elıne saglık.öğrencisini perşembe arka arkaya 4 sınava sokarak buyuk bı yukten kurtarıyorlar :)

benım sınav sıstemım mukemmel.duzenleyenlerın elıne saglık.öğrencisini perşembe arka arkaya 4 sınava sokarak buyuk bı yukten kurtarıyorlar :)

ufff, aman dikkkat et can. arada Blow off kullan da biriken basinc bosalsin :D

bizde iki gunde bir sinav var, kiskandiriyim seni :)

Sınavlar bitmez azalır!
Çarşambadan sonra rahatım kendimi dağlara vurmayı düşünüyorum :D

ufff, aman dikkkat et can. arada Blow off kullan da biriken basinc bosalsin :D

bizde iki gunde bir sinav var, kiskandiriyim seni :)

:) bu hafta 3 gunde 7 sınava gırıcem dıger haftada 3 basınc bıraz gec boşalır Rıza :)
sanada kolay gelsın rahatmışsın =)

---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:25 ----------

Sınavlar bitmez azalır!
Çarşambadan sonra rahatım kendimi dağlara vurmayı düşünüyorum :D

bende dıger hafta perşembe senın gıbı dusunuyorum :)

vallaha bu donem bizde anlayamadik neden bu kadar rahatiz, hocalar da bir rahat. adam gibi calismam gereken sadece 2 sinav var. geriye kalan 5 i hic problem degil.

---------- Post added at 01:29 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

ben de 7 subatta uludagdayim kismetse :)

Geri
Üst Alt