Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sinav haftalari..

vallaha bu donem bizde anlayamadik neden bu kadar rahatiz, hocalar da bir rahat. adam gibi calismam gereken sadece 2 sinav var. geriye kalan 5 i hic problem degil.

---------- Post added at 01:29 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

ben de 7 subatta uludagdayim kismetse :)

aynen bende atlatıyım gıdıcem bı yerlere.kartepeye gunubırlık dusunuyorum zaten ılk fırsatta :)

vallaha bu donem bizde anlayamadik neden bu kadar rahatiz, hocalar da bir rahat. adam gibi calismam gereken sadece 2 sinav var. geriye kalan 5 i hic problem degil.

---------- Post added at 01:29 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

ben de 7 subatta uludagdayim kismetse :)

21-23 Ocak Kartalkaya'dayım:)

en iyisi zaten bi 3-4 gun kacmak :)

gecen sene sinavlar bitince 4 arkadas sileye gitmistik, 2 gece kalmistik bungolow koyunde, bir gun koy hayati yasadik, diger gun ATV turu falan yaptik cok zevkliydi. inanilmaz keyif verdi.

herkese tavsiye ederim. havalarin en bozuk oldugu, yagmurun camurun en fazla oldugu gunlerde gidip yapin atv.

İlk finalime girdim bugün :) vasat geçti (hiç çalışmadığımdan sanırım)

Bende uludağ düşünüyorum bu sene turlar çok ucuz hatta 10 kişi bulursam ben bedavaya gidicem, varmı gelmek isteyen :D

bende bu gun ilk finalime girdim, benimkisi baya iyi gecti. secmeli ders oldugundan hocamiz sorulari vermisti onceden :) Kiyak oldu yani.

bende bu gun ilk finalime girdim, benimkisi baya iyi gecti. secmeli ders oldugundan hocamiz sorulari vermisti onceden :) Kiyak oldu yani.

Ohhh sen rahatsın walla bızımkıler ne soru werdı ne bısey dırek abı herıfler butun kodlara calısın onlardan calısın dedı (Bu arada bende ılk fınalıme gırdım orta sewıyelı gectı)

bizim de bir tane hocamiz oyle, secmeli ders oldugundan hoca verdi sorulari.

koc bir gun tatil oldu yarım metre kardan dolayı. okuldan dışarı kendimizi zor attık. Kesin palet alıcam bu hafta.

koc bir gun tatil oldu yarım metre kardan dolayı. okuldan dışarı kendimizi zor attık. Kesin palet alıcam bu hafta.

Allah'tan benim finalim perşembe günü ya iyi yırttım valla. Yoksa bir de onun saçma sapan tarihiyle ugraşcaktım.

Bu arada ben okulun yokuşunda kaldım burakla arek itti de öyle çıkabildik akşam üstü :D

215'lik kumholar sağolsun anında patiye düşüyo :/

Geri
Üst Alt