Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sinav haftalari..

8-9 mesaj öncesine kadar rahatım diyordum içimi kararttınız... =)

Biz sınavları hazırlayan ve sonuçlarıyla uğraşan cephede ,siz de sınavlara giren cephede savaşıyorsunuz..herkese kolay gelsin ;)

8-9 mesaj öncesine kadar rahatım diyordum içimi kararttınız... =)

heheheh abı bole sıkısıklıkta gelde ıcın daralmasın 1 haftadır ewden cıkmıyorum kod ezberlemeye calısıyorum basım catlıcak walla kod ezberlemekten

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Biz sınavları hazırlayan ve sonuçlarıyla uğraşan cephede ,siz de sınavlara giren cephede savaşıyorsunuz..herkese kolay gelsin ;)

aynen ole walla cepheden cıkmak cok zor galıba

şu sınavlar bitse de tatile gitsek yahu.. :D :D

:p

..sorma ya yakın ark.'larım hepsinin final zamanı tatil zamanı İstanbul'da olmak hoş değil hakkaten..

su anda cok fenalardayimm, acayip daraldim ve kendimi foruma attim. onumde klavye ve ders notlarim :( :(

Yumurta kapıya dayandı derlerya o durumdayım şuan stres tavan yaptı resmen...(Allah yardımcımız olsun.)

Geri
Üst Alt