Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sinav haftalari..

gecmis olsun melih. bildigim kadariyla soguk ve islak zemine gelmeyeceksin o lastiklerle.

Allah'tan benim finalim perşembe günü ya iyi yırttım valla. Yoksa bir de onun saçma sapan tarihiyle ugraşcaktım.

Bu arada ben okulun yokuşunda kaldım burakla arek itti de öyle çıkabildik akşam üstü :D

215'lik kumholar sağolsun anında patiye düşüyo :/

ahh garibimmm yokuşta mı kaldın sen:) ben bişey yaşamadım çok şukur ama kesin palet alıyorum. Kafam rahat olur.

Abı benım ozel sofurum war sagolsun goturup getırıyo :D

gecmis olsun melih. bildigim kadariyla soguk ve islak zemine gelmeyeceksin o lastiklerle.

Sağolasın Erkin aynen dediğin gibi. Hava sogukken ıslak yokuşlarda bile kar olmasa dahi anında patiye kalıyo. Sabah da bi yokuşta kaldım emirganda sutişin arkasında kar filan da yoktu arkam trafik oldu ben arabayı kaldırana kadar :D

Bir daha kumho filan almam, adam gibi lastik alıcam.

---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:58 ----------

ahh garibimmm yokuşta mı kaldın sen:) ben bişey yaşamadım çok şukur ama kesin palet alıyorum. Kafam rahat olur.

al al da babam geçen sene aldı daha bir kere kullanmadı. bizim okulur 1 sene uzatcagımızı düşünürsek ben de kış lastiği alabilirim :D

Sağolasın Erkin aynen dediğin gibi. Hava sogukken ıslak yokuşlarda bile kar olmasa dahi anında patiye kalıyo. Sabah da bi yokuşta kaldım emirganda sutişin arkasında kar filan da yoktu arkam trafik oldu ben arabayı kaldırana kadar :D

Bir daha kumho filan almam, adam gibi lastik alıcam.

maalesef o lstikler oyle.
benim de kuzenim acarlarda oturuyor, sabah gorustum onunla burada her yer bembeyaz dedi; daha ortakoyde yagmur bile yokken.
hele koc falan daha beterdir.

sınav haftası 2 sınavlar 9/5 tamamlandı. Allah belanı versin sınav sistemi :D

Geri
Üst Alt