Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
,Kendinden yapışkanlı olması önemli. Çünkü iş zahmetli ve çok yorucu. Bir de yapıştırıcı olayı adamı o işten soğutur ve yarım yamalak iş çıkabilir. Düşük ya da yüksek yoğunluk olayına çok takılmayın. Baz alacağınız birim malzeme kalınlığıdır. 10 mm kalınlığında malzeme kullanmanız gerekmetedir. En idali bu.
tesekkürler. dün gittim buraya daha önceden de baska bi sitede vardı. elinde 1 cmlik yapıskanlı yoktu ama o benim daha önceden baska bi yerden aldığım 7-8 mm lik kauçuk tarzı bi şey vardı. onu önerdi. isminede kaucuk dedi ama pek iananmadım . firexe göre daha yoğun lastik kıvamına yakın bi sünger . bu ses izolasyonu yapar dedi . firex akustik düzenleyicidir dedi. ama gelince firex veririm yada bostancı sanayide satan bi yer varmış orayı söyledi. ama oraya gidemedim .yine bu lastik benzeri şeyin altında , sert bi tabaka olan hali vardı bu daha iyi yalıtım sağlar dedi ama çok kıvrılmaz bükülmez bişey. Bu mevzu baya bi kafamı karıştırdı. olmadı alta bu kaucuktan üstüneden 5 mm lik firex olmuşken tam olsun herkes firex kullanmış bana da mantıklısı o geliyor ama bu işin bi mühendisini bulsam soracagım
tesekkürler. dün gittim buraya daha önceden de baska bi sitede vardı. elinde 1 cmlik yapıskanlı yoktu ama o benim daha önceden baska bi yerden aldığım 7-8 mm lik kauçuk tarzı bi şey vardı. onu önerdi. isminede kaucuk dedi ama pek iananmadım . firexe göre daha yoğun lastik kıvamına yakın bi sünger . bu ses izolasyonu yapar dedi . firex akustik düzenleyicidir dedi. ama gelince firex veririm yada bostancı sanayide satan bi yer varmış orayı söyledi. ama oraya gidemedim .yine bu lastik benzeri şeyin altında , sert bi tabaka olan hali vardı bu daha iyi yalıtım sağlar dedi ama çok kıvrılmaz bükülmez bişey. Bu mevzu baya bi kafamı karıştırdı. olmadı alta bu kaucuktan üstüneden 5 mm lik firex olmuşken tam olsun herkes firex kullanmış bana da mantıklısı o geliyor ama bu işin bi mühendisini bulsam soracagım
Vel hasılı firex bulamadan bu sabah erken bagaj kısmından işe başladım. 2 saatte ancak 1/3 ünü bitüself ile kapladım mecburen bıraktım işe gitmem gerekti. baya emek isteyen bi mevzu.
Bide şu ezici rulo yu bulamadım bauhous a baktım yok bende kücük biraz sert boya fırcası aldım işe yaradı ama bulsam daha iyi olacak..
sac kurutma makinası iş görüyor ama sıcak hava tabancası olsa daha hızlı olabilir.
artık yavaş yavaş vakit buldukça yapacagım
teşekkürler bugün onuda buldum . bayrampaşa bauhousta varmış. 3 bauhous gezdim. kimse bilmiyo adının ne olduğunu dediğniz yerde buldum.O rulodan bauhausta var fakat orada çalışan 5 tane görevliye sorduktan sonra ben de o ürünü zar zor bulabildim. Kimse ne olduğunu bilmiyor ama o ürün orada mevcut. Benim gittiğim şube, esenler otogarında idi ve malzemeyi bulduğum reyon da oto bölümüne yakın bir yerdeydi. Sana yok falan derlerse konu başında koyduğum ruler resmini göster, anlayacaklardır.
teşekkürler bugün onuda buldum . bayrampaşa bauhousta varmış. 3 bauhous gezdim. kimse bilmiyo adının ne olduğunu dediğniz yerde buldum.