Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon da 1.2 Tsi devri başladı

valla bravo size konu 1.2 tsı motor dan tır otobüs motorlarına yürüdü.uçak motorlarından nezaman bahsediceksiniz diye merak ediyorum :)

ağır vasıta istediler benden ala ağır vasıtacımı var sitede ömrüm kamyonlarda geçti :)

ağır vasıta istediler benden ala ağır vasıtacımı var sitede ömrüm kamyonlarda geçti :)

konuyla pek alakalı değil ama,40 ton yükle kamyon türkiyenin her yerine nasıl gidiyor? nasıl bir basar var o araçta? bizim tırlar 26 tondan sonra ceza yerken?

karayollarına göre kamyonla toplam 25 ton dan yukarı gidersen 1500 tl şöför+2700 tl mal sahibine ceza var abi..(kamyon+yük=25 ton)

bizim tırlar 26 tondan sonra ceza yerken?

kamyon evet ben tır lardan bahsettim neyse konu yine dağıldı:)

atmosferik d1210 ford kamyon motorlarının yük altında çalıştığı zaman ömrü 5 6 senedir. bizim 92 model dev fatih sürekli sırtında 13 ton ağırlığındaki vinçle geziyor dağda taşta bizden önce minimum 40 ton altında şereflikoçhisardan ülkenin her yerine tuz çekiyordu ama motoru halen orjinal bilmem kaç milyon kmde.

ben buna istinaden söyledim abi..anladığım kadarıyla burda kamyondan bahsedilmiş..kamyonlarda yük+kamyon 25 tonu geçtiğinde ceza kesiliyor..bizim 13,60 tırlar, 27 ton yük aldıkları zaman ceza kesiliyor...(tırlardaki toplam basarın üst sınırını tam bilmiyorum..yani çekici+yük+dorse..ama bizim tırlar 27 tonla ceza yediğine göre,tırlardaki basar sınırı da 35-40 arası bişeydir..)

konuyla pek alakalı değil ama,40 ton yükle kamyon türkiyenin her yerine nasıl gidiyor? nasıl bir basar var o araçta? bizim tırlar 26 tondan sonra ceza yerken?

2004 öncesinde 55 tonla adanadan istanbula durmadan gitmişliğim var :) 2003 yada 2004 tü denetimler aşırı sıkılaştı. ondan öncesinde denetim yoktu herkes zorlayabildiği kadar zorluyordu. şuan senin dediğin tonajların yukarısını atanlar çatır çatır ceza yiyor.

ha bizim tırlar şuan 80 tonla çalışıyor ama karayolundan izinliler.

Geri
Üst Alt