leon sport
Kayıtlı Üye
valla bravo size konu 1.2 tsı motor dan tır otobüs motorlarına yürüdü.uçak motorlarından nezaman bahsediceksiniz diye merak ediyorum
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
valla bravo size konu 1.2 tsı motor dan tır otobüs motorlarına yürüdü.uçak motorlarından nezaman bahsediceksiniz diye merak ediyorum
ağır vasıta istediler benden ala ağır vasıtacımı var sitede ömrüm kamyonlarda geçti
atmosferik d1210 ford kamyon motorlarının yük altında çalıştığı zaman ömrü 5 6 senedir. bizim 92 model dev fatih sürekli sırtında 13 ton ağırlığındaki vinçle geziyor dağda taşta bizden önce minimum 40 ton altında şereflikoçhisardan ülkenin her yerine tuz çekiyordu ama motoru halen orjinal bilmem kaç milyon kmde.
konuyla pek alakalı değil ama,40 ton yükle kamyon türkiyenin her yerine nasıl gidiyor? nasıl bir basar var o araçta? bizim tırlar 26 tondan sonra ceza yerken?