Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat ibiza 6j için kolçak

Aaaa... Bu benim önceki araçta vardı. Sanırım LPG servisinde unutmuslardı. Babama vermiştim satacagım diye. Sanırım o da kullanmış bir yerlere. Ben buna bir bakayım. Çok teşekkür ederim ilginiz için. @bora55

Aslında çift taraflı bantlar da iyi oluyor taş gibi oturuyor. Ama işte onda da çıkarma ve iz bırakma problemi olabilir.

Hocam çift taraflı bantın sadece bir tarafı açılıp sadece kolçağa yapıştırılabilir. Böylece hem biraz daha sıkı olur hemde orta konsol deformesi önüne geçilir.
Yada kaliteli bir çift taraflı bant iz bırakmayabilir de.

ediperdinc' Alıntı:
Aaaa... Bu benim önceki araçta vardı. Sanırım LPG servisinde unutmuslardı. Babama vermiştim satacagım diye. Sanırım o da kullanmış bir yerlere. Ben buna bir bakayım. Çok teşekkür ederim ilginiz için. @bora55

Ne demek hocam :) bu formlar ne için var ;)
Hocam araç ne telefondan girdiğim için göremiyorum 1,4 mü 1,2 mi?

Hocam çift taraflı bantın sadece bir tarafı açılıp sadece kolçağa yapıştırılabilir. Böylece hem biraz daha sıkı olur hemde orta konsol deformesi önüne geçilir.
Yada kaliteli bir çift taraflı bant iz bırakmayabilir de.
15d214cb5f0c7049a1a3b0700297ed39.jpg

Hepsiburada.comdan aldigim çift taraflı bant ile kablolu prizi Kitaplığa sabitlemistim. Kaya gibi oldu. Kolay kolay söküleceğini zannetmiyorum

15d214cb5f0c7049a1a3b0700297ed39.jpg

Hepsiburada.comdan aldigim çift taraflı bant ile kablolu prizi Kitaplığa sabitlemistim. Kaya gibi oldu. Kolay kolay söküleceğini zannetmiyorum

Aynen kaliteli çift taraflı bantlar sıkıntı yapmıyor. Kimi arkadaşlar sadece bu bantlar ile plakalarını sabitliyor ;)

Geri
Üst Alt