Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat ibiza 6j için kolçak

Sizin kolçakta bir sorun mu var hocam? Çok mu sallanıyor?

Yok yok. Aynen dediğiniz gibi benimki de. Ama çok rahat çıkması acaba olumsuz bir durum mu diye düşündüm açıkçası. Ben de bant sarmayı düşündüm. Bir de acaba sıcak silikon sıkıp daha sağlam oturtsam daha sonra problem olur mu acaba? Araca bir şey yapmadan önce iki kez düşünüyor insan.

Dediginiz gibi sallanma veya gevşeklik yok. Ama hani Allah korusun hızlı durma veya çarpma anında firlar gider mi?

Yok yok. Aynen dediğiniz gibi benimki de. Ama çok rahat çıkmasbcaba olumsuz bir durum mu diye düşündüm açıkçası. Ben de bant sarmayı düşündüm. Bir de acaba sıcak silikon sıkıp daha sağlam oturtsam daha sonra problem olur mu acaba? Araca bir şey yapmadan önce iki kez düşünüyor insan.

Yarın öbürgün komple söküp atmak isterseniz sonra silikon izleri kalabilir. Gene de siz bilirsiniz.

Yarın öbürgün komple söküp atmak isterseniz sonra silikon izleri kalabilir. Gene de siz bilirsiniz.
Evet, haklısınız. Böyle bir durumda hoş durmaz. Bardakliga giren kısma çok kalın olmayacak şekilde elektrik bandı sarayım diyorum. Sizce bu, işe yarar mı?

Dediginiz gibi sallanma veya gevşeklik yok. Ama hani Allah korukorusun, lı durma veya çarpma anında firlar gider mi?
Ne yalan konuşayım bu dediğinizi hiç düşünmemiştim ;) hızlı durmada bir sorun olmaz sanırım. Çarpmadan da Allah korusun ama onun yerinden çıkaracak bir çarpışmayıda genel anlamda düşünmek istemem.

Evet, haklısınız. Böyle bir durumda hoş durmaz. Bardakliga giren kısma çok kalın olmayacak şekilde elektrik bandı sarayım diyorum. Sizce bu, işe yarar mı?
Elektrik bantı değil de bez bantlardan sarsak daha iyi olabilir. Hani kaputun içinde görmüşsünüzdür kabloları felan sarıyorlar bez bantla.

Ne yalan konuşayım bu dediğinizi hiç düşünmemiştim ;) hızlı durmada bir sorun olmaz sanırım. Çarpmadan da Allah korusun ama onun yerinden çıkaracak bir çarpışmayıda genel anlamda düşünmek istemem.
Evet, Allah hepimizi böyle durumlardan korusun. Ama bu ihtimali düşünmek lazım. Zira bu gibi durumlarda kolçağın yerinden fırlaması bizim can güvenliğimizi tehdit edebilir.

Elektrik bantı değil de bez bantlardan sarsak daha iyi olabilir. Hani kaputun içinde görmüşsünüzdür kabloları felan sarıyorlar bez bantla.
Aslında çift taraflı bantlar da iyi oluyor taş gibi oturuyor. Ama işte onda da çıkarma ve iz bırakma problemi olabilir.

Geri
Üst Alt