Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Evet fiyati Biraz artmış. Ben 120 lira civarına siparis etmiştim sanırım. Gerçi bana hediye edildi bu.Dün yetkili ile görüştüm. Uzun zamandır satış dışı olan delmesiz, vidasız kolçağı tekrar satışa sunmuşlar.
Fiyatı biraz artmış. Düşünenlere.
IBIZA 2009- - Seat Ibıza Kol Dayama 2009- Sonrası (siyah)
Ben kolçaktan genel anlamda memnunum Berk kardeşim. Fakat bir problemi var o da biraz plastik kalitesinden dolayi kolunuzla azcık ağırlık verince gıcır gıcır ediyor ve insanı rahatsız ediyor bu ses. Ben de bu gıcırtıya care buldum. Şimdi tık yok. Süper.Var mı kolçaktan sipariş edip memnun olan bende delme olmayan kaliteli kolçak arıyorum
Aynı kolçağı bende kullanıyorum dediğiniz gibi yüklenince gıcırdıyor, bu gıcırtıyı nasıl kestiniz. Çift taraflı bant koydum altına yinede yüklenince kımıldıyor.Sizin formül ne hocam