Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat ibiza 6j için kolçak

Geçen sene 100-120 TL civarıydı bu kolçaklar. Almadık adamlar şimdi 180TL çekiyor :) Talep var tabi onunda etkisi var :)

Mrb Uygun kolçak bulan varmı arkadaşlar vidasiz olanlara talep çok olmasına rağmen çoğu yerde yok olanlarda fiyatı abartmis durumda

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nereden başlayacağımı bilemediğim için en çok yanıtlanan ve en güncel konudan sesimi duyurmak istedim. İstanbul Sultangazi de oturuyorum sistem uzmanıyım 2014 Style İbiza kullanıyorum. Ne zamandır böyle bir forum arıyordum konuları biraz göz gezdirdim insanlar diğer forumlardaki gibi kavga etmek yerine abi kardeş gibi muhabbet ederek birbirlerinde yardımcı olduğunu gördüm iyi anlaşacağımızı umuyorum. silentstorms61 Kemal kardeşime de burdan selamlar.

Dün yetkili ile görüştüm. Uzun zamandır satış dışı olan delmesiz, vidasız kolçağı tekrar satışa sunmuşlar.
Fiyatı biraz artmış. Düşünenlere.
IBIZA 2009- - Seat Ibıza Kol Dayama 2009- Sonrası (siyah)
Evet fiyati Biraz artmış. Ben 120 lira civarına siparis etmiştim sanırım. Gerçi bana hediye edildi bu.
Var mı kolçaktan sipariş edip memnun olan bende delme olmayan kaliteli kolçak arıyorum
Ben kolçaktan genel anlamda memnunum Berk kardeşim. Fakat bir problemi var o da biraz plastik kalitesinden dolayi kolunuzla azcık ağırlık verince gıcır gıcır ediyor ve insanı rahatsız ediyor bu ses. Ben de bu gıcırtıya care buldum. Şimdi tık yok. Süper.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı kolçağı bende kullanıyorum dediğiniz gibi yüklenince gıcırdıyor, bu gıcırtıyı nasıl kestiniz. Çift taraflı bant koydum altına yinede yüklenince kımıldıyor.Sizin formül ne hocam :D

Aynı kolçağı bende kullanıyorum dediğiniz gibi yüklenince gıcırdıyor, bu gıcırtıyı nasıl kestiniz. Çift taraflı bant koydum altına yinede yüklenince kımıldıyor.Sizin formül ne hocam :D
8ff0b47723d2f7f5291bf0a220672093.jpg

WD 40 aldım. İçine dışına bağlantı noktalarına ve kapakla temas eden noktalarına iyice sıktım. Kurumaya bıraktım. Daha sonra dış kısımları kıyafeti kirletmemesi için nemli bezle iyice sildim. Gittim taktım arabaya. (Anlattığım işlemleri araç içinde yapmayın. ) Artık hiçbir gıcırtı yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün servise sordum montaj dahil 630 tl 530 parça 100 tl işçilik istediler bana çok pahalı geldi

slm ben montaj dahil 550 liraya yaptirdim 2 ay once 5 taksit.

Geri
Üst Alt