Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat ibiza 6j için kolçak

Bora ve emre Yamanlı kolcaklarinizi güle güle kullanın. Güzel görünüyor. Ben de almayı düşünüyorum fakat kolçak biraz kısa gibi duruyor. Kullanım açısından sıkıntı yaratmasin. Biraz geride kalıyor gibi kolunuzu rahatla dayayabiliyor musunuz. Sıkıntı yok diyorsanız bende sipariş edeyim bir tane. (Kendime yılbaşı hediyesi :) )

Bora ve emre Yamanlı kolcaklarinizi güle güle kullanın. Güzel görünüyor. Ben de almayı düşünüyorum fakat kolçak biraz kısa gibi duruyor. Kullanım açısından sıkıntı yaratmasin. Biraz geride kalıyor gibi kolunuzu rahatla dayayabiliyor musunuz. Sıkıntı yok diyorsanız bende sipariş edeyim bir tane. (Kendime yılbaşı hediyesi :) )
Teşekkürler Alper...
Dediğin gibi kolçak biraz kısa, bunun avantajı benim için tabi, el frenini kolçağa dokunmadan çekebiliyosun. Her araçta böylemi bilemiyorum.

Kolçaga koluma koyduğum zaman rahatlıkla vites değiştirebiliyorum. Bu tamamıyla beklentilerle alakalı aslında :) Servisde 500 lira olan ürünle bunun arasında elbetteki çok farklar vardır. Sonuç olarak 100 lira alınan bi urun, hemde aracını delmeden takıyorsun. Bana fazlasıyla yetti. Ürünü beğenmezsen iade edbiliyorsun sadece kargo paran yanıyor.

İlgili kişi Selçuk bey, iletişim bilgilerini burdan paylaşmıştım. En kötüsünü beğenmezsen iade edirsin ;) Seçim senin

Eywallah sagolasin. Alıp canlı olarak görüp karar vermek gerek o zaman

konu başlığını açarken insanları yanlış yönlendirmemek adına bu kolçak için hep "bi orjinal gibi kesinlikle değil" dedim.
soruyu yeni gördüm. ne yalan konuşayım evet kolçak biraz kısa.
bende @emre yamanlı nın dediğine katılıyorum. kısa olması bence şehir içinde avantaj.
birincisi vites geçişlerinde rahatlık sağlıyor
ikincisi her park esnasında el frenin çekmek için kolçağı kaldırmak ile uğraşmıyorum.
şöyle diyeyim şehir içi vites değişirken dirseğimden itibaren bi 5-6 cm felan kolçağın üstünde duruyor ancak uzun yolda takarsan 5'e rahat rahat kolunu üstüne koyabilirsin diye düşünüyorum....
internet üzerinden alacaksan satıcaya mesaj yoluyla olur telefonla olur bizi söyle. ozaman 100 liraya indirim yapıyor. normal fiyat 125 lira.

kolçağı gidip yerinde göremeyecek olan varsa, aklında soru işareti olan varsa kolçağın boyutları hakkında şu şekil bir foto paylaşmak istedim ki insanları yanlış yönlendirmeyeyim.
hava soğuk kar var mecbur montlayım... :)rps20141230_212116.jpg

kolçağı gidip yerinde göremeyecek olan varsa, aklında soru işareti olan varsa kolçağın boyutları hakkında şu şekil bir foto paylaşmak istedim ki insanları yanlış yönlendirmeyeyim.
hava soğuk kar var mecbur montlayım... :)Ekli dosyayı görüntüle 7053
Vay bora guzel foto.... benim aklima gelmedi :)arkadaslar icin faydali olacaktir

:) evet yuzyuze aldim, cok abartmadan yaptim pazarlik ama degisen birsey olmadi.
Iyi akşamlar. Benim aldigim ürün de buna çok benziyor. Arkadaki bardakliga geçirdim. Fakat çıkarmak istersem öyle çok zor çıkmıyor. Acaba sizinki nasıl? Oraya sabitlemek için ne yapabilirim?

Aynı sekilde bizim kullandığımız kolçakta bardaklığa geçiyor ve çıkarmak isteyince gayet kolay bir şekilde çıkıyor. Lakin kolay çıkması demek, sallanıyor veya gevşek olduğu anlamına gelmesin gayet sıkı bir şekilde duruyor.
Kolçağın konsolla birleştiği kısımlara çift taraflı bant yada bez bant koyarak , olası konsol deformesinin önüne geçebilirsiniz. Onun harici zaten sabit duruyor.

Geri
Üst Alt