Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Trakya Organizasyonları

Emrecim özel olarak ayarlanmış bir gün değil. Müsait olabilenler pazar kahvaltısını dışarda yapmak isteyenler olursa beraber yapalım mayetinde yazdım. müsait olan arkadaşlar buradan yada telden buluşmak için gün belirleyebilirler. illa benden beklemeyin ben vardiyalı çalışan biri olduğum için vardiyamın uyması durumunda katılabiliyorum yada kendime göre ayarlama gereği duyuyorum. benim gibi vardiyalı çalışan pek yok glb o yüzden sizden ricam sizde buluşmak için yazın ya da arayın...

vardiyalı nerede çalışıyorsun dostum?
bu cumartesi salat yağ fabrikasının altındaki kumsalda kalkan balığı avına gidiyorum sabah 07:30 öğlen 13:00 arası balık sever arkadaşları oltalarıyla birlikte beklerim müsaitseniz...
ayrıca bi balık tutma org. düzenleyebilirsekde güzel olur...:)

Trakya ayarlayın bi buluşmada gelelim beyaa

arkadaşlar herkese iyi akşamlar...
13-19 Ocak 2014 tarihleri arasında bir gün kararlaştırıp Çorlu Özcanlar Köfte olur Tekirdağ Özcanlar Köfte olur güzel bir akşam yemeği ile beraber olalım. gelebilecek ya da aramızda bulunamıyacak olan arkadaşlar lütfen yazsın ki günü kesinleştirelim. vardiyalı çalışan olur. nöbetçi olan olur... @Ziya @servet @static-x @quArd @WhiTeRaVeN @tufan @tAf @TF775 [MENTION=11674]freesezar[/MENTION] [MENTION=209]akin[/MENTION] [MENTION=20351]darkness[/MENTION]

17-18-19 arası ıstanbulda olabilirim gitmezsem kesin gelirim hafta içi akşam 18:30 dan sonra musaitim.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

17-18-19 arası ıstanbulda olabilirim gitmezsem kesin gelirim hafta içi akşam 18:30 dan sonra musaitim.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
19:00 gibi buluşuruz zaten 13-15 tarihleri de olabilir. diğer arkadaşlardan da yorum bekleyelim.

Geri
Üst Alt