Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Trakya Organizasyonları

Trakyalılar nerdesiniz beyaaa....
27 Ekim 2013 Pazar günü kahvaltı için buluşmaya ne dersiniz. Uzun bir aranın ardından tekrar beraber olalım... Perşembe günü müsaitseniz akşam kahve içerek durum değerlendirmesi yapalım derim. [MENTION=25917]servet[/MENTION] [MENTION=23210]static-x[/MENTION] [MENTION=25594]Ziya[/MENTION] [MENTION=14880]quArd[/MENTION] [MENTION=26159]WhiTeRaVeN[/MENTION] [MENTION=3598]tufan[/MENTION] [MENTION=27431]tAf[/MENTION]

Bende edirnedeyim be yaaa yeni gordum konuyu bugunde babaeskideydim...

lg ile uydudan

Yoğunluk nedeniyle ben de gelemiyorum.

HTC One cihazımdan gönderildi

Trakyalılar nerdesiniz beyaaa....
27 Ekim 2013 Pazar günü kahvaltı için buluşmaya ne dersiniz. Uzun bir aranın ardından tekrar beraber olalım... Perşembe günü müsaitseniz akşam kahve içerek durum değerlendirmesi yapalım derim. @servet @static-x @Ziya @quArd @WhiTeRaVeN @tufan @tAf

iyi düşünmüşsün dostumda bence organizasyonları biraz uzun vadeli, yani min. 2 hafta sonrasına yapalım ki arkadaşlar kendilerini ayarlayabilsin ;) benim görüşüm...

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Ben müsaitim aslında ama çoğu kişi katılamayacak sanırım. İleriki bir tarih daha hayırlı olur gibi.

benim pazar gunu icin bi planim yoktu, bana uyar ama cogunluk yoksa daha sonraya erteleyebiliriz ama havalar bozmadan yapsak iyi olucak gibi ;)

iyi düşünmüşsün dostumda bence organizasyonları biraz uzun vadeli, yani min. 2 hafta sonrasına yapalım ki arkadaşlar kendilerini ayarlayabilsin ;) benim görüşüm...
Emrecim özel olarak ayarlanmış bir gün değil. Müsait olabilenler pazar kahvaltısını dışarda yapmak isteyenler olursa beraber yapalım mayetinde yazdım. müsait olan arkadaşlar buradan yada telden buluşmak için gün belirleyebilirler. illa benden beklemeyin ben vardiyalı çalışan biri olduğum için vardiyamın uyması durumunda katılabiliyorum yada kendime göre ayarlama gereği duyuyorum. benim gibi vardiyalı çalışan pek yok glb o yüzden sizden ricam sizde buluşmak için yazın ya da arayın...

Geri
Üst Alt