Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Trakya Organizasyonları

saat olarak bişey kararlaştıgında size net bişey soyleyebilirim ama suanlık gelmem için hiç bir sorun gözükmüyor.gün kararlaştıgında mutlaka haberleşelim.

saat 19:00 ve sonrası uyar gibi ama iş yerimin bilinmezleri fazla olduğu için son dakika sürprizleri çok, inşallah aranızda olacağım. Salı günü sabahtan aracı servise bırakıyorum zaten. İnşallah aynı gün alırım.

saat 19:00 ve sonrası uyar gibi ama iş yerimin bilinmezleri fazla olduğu için son dakika sürprizleri çok, inşallah aranızda olacağım. Salı günü sabahtan aracı servise bırakıyorum zaten. İnşallah aynı gün alırım.
hayırdır bakım için mi geliyosun

Yakin olsa da gelebilsek neyse:))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırdır bakım için mi geliyosun
Yok kardeşim, araç içi gelen tıkırtı, pıtırtı sesleriyle ilgili şikayetimi ileteceğim. Bakalım bir çözüm bulabilecekler mi? Farlarda da buğulanma oluyor bazen. Birde konya servisi yazılımla tüm gizli özellikleri kendiliğinden açmış. Gitmişken bende bir şansımı deneyeyim diyorum.

Eyyyy gidi Trakyalılar beyaaa
SCW Trakya Buluşması 13 Ocak Pazartesi günü saat 20:00 da Çorlu Özcanlar Köftede olacaktır. Buluşmaya aç olarak gelip, eşlerinizle ve çocuklarınızla katılabilirsiniz... Bilmeyenler için yol tarifi Çalışkan Oto karşısındaki Opet istasyonu... Bilgi alışverişinde bulunmak isteyenler 546 221 04 09 nolu telden bana ulaşabilir.

Listelemek gerekirse......
1- KİREÇ ve eşi
2- @static-x ve eşi
3- @WhiTeRaVeN eşi ve kızı
4- @freesezar eşi ve delikanlısı
5- @TF775
6- @tufan eşi ve kızı
7- Ercan (punto)
8- Ertan (ibiza)
9- Coşkun (ibiza)
10- Kerem (C-Max)
11- Vahdet (Corsa)
12- @servet süpriz yapabilir.
13- ?

Bu aksam yer ayirticam katilima gore.. gelmek isteyen vay ben duymadim way ben isitmedim demesin...

Son Durum
1- KİREÇ ve eşi
2- static-x ve eşi
3- WhiTeRaVeN eşi ve kızı
4- freesezar eşi ve delikanlısı
5- TF775
6- Ercan (punto)
7- Ertan (ibiza)
8- Coşkun (ibiza)
9- Kerem (C-Max)
10- Vahdet (Corsa)
11- servet süpriz yapabilir.
12- ?

hocam ben abimle gelicem.bakıyorumda herkes ailesiyle geliyor :) oralarda sap kalmayalım hatta yenge ve cocuklarca olabilir yarın kesin bişey soylerim :)

Geri
Üst Alt