Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Abi o hafta sabahciyim ve muhtemelen pazar da calisacam ama bulusmayi ayarlarriz ben sonradan da katilirim is cikisi.. nekadar trakyadasin...
allah razı olsun sedat. herzaman bekleriz. aracı satmıyorum daha yapılacak çok iş war...Şu arabayı bi almış olaydım bende gelmiş olurdum.. Bi şopar fazla olurduk @KİREÇ bu arada araban güzel satıyormusun ) Allah nazardan korusun ve kaza bela vermesin kardeş..
Murat kardeşim bende yoğun bir iş temposundayım... biraz daha dişimi sıkıp çalışacağım ve 22 si sabahı Bergama dan yola çıkıp Babaeski ye inerim... en az 10 gün oralardayım...
Abi kesinlikle bizim yanımıza da uğraman lazım
aynen urfadan gelcem murat kireç kısmetse
Abi sag salim gel yeter... 546 221 04 09İllaki uğrayacağım... organizasyon olmasa da sizlerle tanışmayı ve görüşmeyi istiyorum...
Benim tel. no'm 535 288 18 13 sizlerde yazarsanız sevinirim...