SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

+1 feshanedemi dolaşacağız bir bilgi verebilirmisiniz yoksa orda bulusup başka biryeremi geçilecek.?

Dolaşılıcağını zannetmem.Feshane otopark'da oluruz.Çok soğuk olursa,orda bi cafe'ye geçeriz.

Dolaşılıcağını zannetmem.Feshane otopark'da oluruz.Çok soğuk olursa,orda bi cafe'ye geçeriz.

Ben aslında Santralistanbul'u tavsiye etmiştim ama pek dikkate alınmadı. Feshaneden 3 km uzakta İspark gün boyu 4 TL ayrıca 21:00 a kadar açık cafeler de var.

Ben aslında Santralistanbul'u tavsiye etmiştim ama pek dikkate alınmadı. Feshaneden 3 km uzakta İspark gün boyu 4 TL ayrıca 21:00 a kadar açık cafeler de var.

Onuda göz önünde bulunduralım zaten oraya gidince o bölgeyi tanıyan arkadaşlar (mesela Siz) önümüze düşer nereye gidilir nerden ne yenir içilir o anda yönlendirirsiniz😱key:

anadolu küplücede hemkaatmıyız 😱😱

orada toplanılsın gerekirse başka yere geçilir çoğu kimse işten gelecek aç olanlar olur bu arada santralistanbul daha iyi bir yer buluşma için dediğin gibi

merkan libadiye üs tarafında ksııklı meydan var hani böle büyük bir dönemec orayı biliyomussun ?

Kısıklı mı Libadiye mi?????Abi [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] 'nin numara var mı sende?Direk Sultanbeyliden gelicekse birlikte gelelim onla

39,099Konular
763,786Mesajlar
21,815Kullanıcılar
BerkpltSon üye
Geri
Üst Alt