SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

Kısıklı mı Libadiye mi?????Abi @Duvi 'nin numara var mı sende?Direk Sultanbeyliden gelicekse birlikte gelelim onla

la sanki ikisinmide biliyosunda artıslık yapıyosun libadiyenin üstü kısıklı işte çağrıştırsın dıye öle dedim 😛😛 ulvinin no 0533 637 61 52 iyi olur onla gelmen 😱key:

yekta abi cumartesi sabahı saat 10:00 da sınav var o yüzden gelemiyorum. olmasa gelirdim her türlü.

la sanki ikisinmide biliyosunda artıslık yapıyosun libadiyenin üstü kısıklı işte çağrıştırsın dıye öle dedim 😛😛 ulvinin no 0533 637 61 52 iyi olur onla gelmen 😱key:

[MENTION=21038]mertkan[/MENTION] kardeşim ben sultanbeyliden ofisten çıkıp gelicem küplüceye geçerken ararım seni bir yerde buluşur geçeriz küplüceye barışın yanına..Kaan ile gürkanın numaralarınıda ayarla barış onlarada tarif gerekebilir..ali abi sabahtan geçirmiştir cuprayı karşıya...

Anadolu Karıştı😕😱

Arabalar Yıkandımı..😱key:

• Beğen
Reaksiyonlar: gfx
hadi istanbul hareket bekliyoruz

• Beğen
Reaksiyonlar: 24

Yok abi kısıklı libadiye 'den anlamam diye yazdım.Benim İstanbul'da bildiğim iki nokta var.Biri Maltepe ikincisi kurtköy. Gerisinden anlamam 😀

@mertkan kardeşim ben sultanbeyliden ofisten çıkıp gelicem küplüceye geçerken ararım seni bir yerde buluşur geçeriz küplüceye barışın yanına..Kaan ile gürkanın numaralarınıda ayarla barış onlarada tarif gerekebilir..ali abi sabahtan geçirmiştir cuprayı karşıya...

Abi geçerken Bizim Hyper Barışı'da alıcaz.Bi sorun olur mu?

39,099Konular
763,786Mesajlar
21,815Kullanıcılar
BerkpltSon üye
Geri
Üst Alt