SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

1 - Kfy
2 - Lejyoner
3 - Kaptan
4 - Cupralı
5 - Absolut
6 - Ghost rider
7 - Aykstc
8 - Kaan
9 - Çöllü
10 - grkndrk
11 - Duvi
12 - ONUR AKÇA
13 -mgencay
14-ssboy
15-mertkan
16-barış
17-dmrhn
18-cılgın pilot
19-serkanreis
20-rockinrock
21- engin
22-
23-
24-
25-

fasulyecinin ordan çıkar ulvipuhahapuhahamerak etme

Bugun eksperin ofisinden aradılar abi sen niye dosya acmadın diyor dedim hasarım yok ki 🙂) dedi fotograf Varmi elinizde dedim varda karsi tarafa yolladım siz onlardan niye istemiyorsunuz dedim haaaa öylemi dedi kapadı bayan...

Yarın akşam aramıza yeni katılan arkadaşlarımızıda beklerim

Yarın benim gun icinde o kadar yoğunluğum var ki nasıl edecemde 5 de orada olacam onu düşünüyorum kara kara malum yıl sonu muhasebe ofislerinin dert ayı defter tasdik odemeleri ile basım dertte..bir care bulucaz artık yarın ekipce haberlesip kupluceden köprü trafiğini çekmeden direk köprü ayaklarından bağlanmak çok mantıklı..BARİS yarın gun icinde haberlesip organizeyi yaparız kardesim...
Tamam kardesım yarın hem telden hemde sitede takipte olalım kupluceden hareket edip hep beraber yola çıkalım inşallah

kaç gibi yola cıkmayı düşünüyosunuz..

Tamam kardesım yarın hem telden hemde sitede takipte olalım kupluceden hareket edip hep beraber yola çıkalım inşallah

O zaman gecenin sorusunu soruyorum.Küplüce ne tarafta ?😀

mertkan sen viaportun oradan küplüceyi bulabilcen mi.. küplüce büyük çamlıca tarafındaa

1 - Kfy
2 - Lejyoner
3 - Kaptan
4 - Cupralı
5 - Absolut
6 - Ghost rider
7 - Aykstc
8 - Kaan
9 - Çöllü
10 - grkndrk
11 - Duvi
12 - ONUR AKÇA
13 -mgencay
14-ssboy
15-mertkan
16-barış
17-dmrhn
18-cılgın pilot
19-serkanreis
20-rockinrock
21- engin
22-LeonStyle
23-
24-
25-

Bende geliyorum. 🙂 Feshanenin otoparkına geleceğiz dimi.?

mertkan sen viaportun oradan küplüceyi bulabilcen mi.. küplüce büyük çamlıca tarafındaa

yok işyeri maltepe'de ama yine de küplüce ye nasıl gidiliyor bilmiyorum.Yeni lokasyon olduğu için en az bir kez kaybolmam gerekiyor😀 SCW kanunu😀

39,099Konular
763,786Mesajlar
21,815Kullanıcılar
BerkpltSon üye
Geri
Üst Alt