Duvi
Kayıtlı Üye
leyladan geçme falan ulvi uçmayasın
Leyla kim abipuhahapuhaha oda gelsin puhahapuhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
leyladan geçme falan ulvi uçmayasın
ben ve cupram eminönündeyizz gelenler buyursun
orada toplanılsın gerekirse başka yere geçilir çoğu kimse işten gelecek aç olanlar olur bu arada santralistanbul daha iyi bir yer buluşma için dediğin gibi
ben sabahtan arabayla geçtim mert bensiz olurmu hiççNasıl yani sen yok musun Ali abi?
mert herkes feshane diye biliyor son gün değişiklik yapmayalım gerekirse birdahaki buluşmayı orda yaparızİstenirse Santralistanbul'da bulusulabilir. Feshaneden Haliç kıyısı sağınızda kalacak şekilde devam edilecek, solda Shell benzin istasyonu var; sağınızda Santralistanbul girişi 400 mt.ileride sağda İspark orada toplanılabilinir.
mert herkes feshane diye biliyor son gün değişiklik yapmayalım gerekirse birdahaki buluşmayı orda yaparız
Arabalar Yıkandımı..😱key:
leş gibi leşş. 🙁 babam izin vermiyorki yıkama makinesi alayım her pazar günü kız gibi yapayım arabayı. sonax dan şampuan alırım bi sünger bide tazikli su makinesi , her pazar günü temizlik.