CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Keşke arabalar kağıt üstünde fabrika verisine göre gitse Alp dimi ?Ayberk fab. verileri ortada. Cupra hem daha güçlü hemde turbo bir araç olmasına nazaran daha az yakıyor.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Keşke arabalar kağıt üstünde fabrika verisine göre gitse Alp dimi ?Ayberk fab. verileri ortada. Cupra hem daha güçlü hemde turbo bir araç olmasına nazaran daha az yakıyor.
Cancım internette biraz gezinirsen, Honda dünyadaki en büyük içten yanmalı motor üreticisidir. Bunu ürettiğini motordan şundan bundan dolayı ben söylemiyorum. Bu, markanın elde ettiği bir ünvan.
Haa, araba yapma konusuna gelirsek, ne kadar ekmek o kadar köfte. Hangi modelle hangi modeli kıyasladığını bilmiyorum ancak, Bir Civic'in Golf'ten, bir Accord'un Passat'dan geriye kalır yönü bence yok.
Hatta Legend modeline bakarsan, sunduğu lüks ve fiyata bakarak, aynı lüksü, diğer markaların ne fiyatlara sattığını görebilirsin. Arada kalite farklı olabilir. Ben zaten dünyanın en kaliteli arabası Honda demiyorum..
Ben aynı kefeye koymuyorum. Aynı segmentte üretilmeleri onları zaten aynı kefeye koyuyoofff abi kusura bakma ama fenerli rambo bile senin kadar fanatik değil. sen şimdi passatla accord u aynı kefeye koyuyosun sanada güvenim bitti.
Bu arada sayarken zorlandım geç yazıyorum. S2000 tek başına 24 tane ödül almış..ister fiyat ister kalite ister performans hiç bişi fark etmez Ayberk..
Gerçekten öyle demek istemişsin YiğitSuperB C sınıf Merc'ten daha kaliteli malzemesi vs. ile genel olarak trimiyle..bana Accord diyosun..
Ben aynı kefeye koymuyorum. Aynı segmentte üretilmeleri onları zaten aynı kefeye koyuyo
Superb, Mercedes C'den daha kaliteli olunca ne oluyo? Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan daha fazla fanatiklik?? Ne dersin?
Ayberk kalitesi, fiyatı ne dersen hangi açıdan bakarsan o..
ben otomobiller konusunda verilen para ve alınan araca bakarım..ona da fiyat/performans derler zaten..
---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
Accord'da 2.2 CTDI'dan daha küçük hacimli motor var mı..
yok diye biliyorum..