Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

merhaba,
bu kabloyla 1,6 stylance makyajsız kasada neleri açabiliriz. maltepede bi firma gel 30 tlye bi kaç özellik açarız dedi, sonra düdüklenmiyim :confused:

Biraz uzak kaldım forumdan, sıraya girsem olur mu acaba ?

14. ünde kargolanan kablom şuan elime geçti. Gayet hızlı geldi Hong Kong'dan. Hala almamış olanlar için itrademall'u öneririm. Sağolsunlar bir de hediye vazo yollamışlar plastik. Birazdan deneyeceğim bakalım neler açılacak.

şuanda bu konuyu görüntüleyenler arasında, symntc nicli arkadaş, acaba symantec distribütöründemi çalışıyorsun. yada symantec temi, bende distribütöründeyimde yada meraktan mı o nickin o.

şuan kafayı yemek üzereyim. kablo bir türlü bilgisayarla bağlantıya geçemedi. Arabaya mı takamadım kablo mu arızalı bilemedim. Şu işten anlayan biri yardım etse sevinirim. ben yardım ederim diyen varsa tel no pm atacağım. kabloyu tam oturtamadım mı anlamadım. çok zorlamıyorum fakat ışık da yanmadı. vcds de test diyorum herşey tamam arabaya bağlı değil diyor.

Geri
Üst Alt