Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

1 ay 5 gün oldu hala yok... neyse iyice öğrendim kullanmasını en azından. Artık xenonlar sorun çıkarmayacak farların otomatik diye =)

Benimki 14 ünde verildi postaya ve bugün istanbul upim'e giriş yapmış. Birkaç güne Kayseri'de olur. Bu kadar hızlı beklemiyordum iyi oldu. Sizinki nereden verildi kargoya? Benimki hong kong'dan geliyor. Singapur filan daha yavaşmış.

Benimki 14 ünde verildi postaya ve bugün istanbul upim'e giriş yapmış. Birkaç güne Kayseri'de olur. Bu kadar hızlı beklemiyordum iyi oldu. Sizinki nereden verildi kargoya? Benimki hong kong'dan geliyor. Singapur filan daha yavaşmış.

bende singapurdan verdim 24 ünde kargoya verildi hala giriş yapıldı olarak gözüküyor yandık desenize daha çok bekleyecez :(

mrb arkadaşlar siteyi çok beğendim hemen üye oldum, 2006 leonum var bu vag-com ankarada uygulayan bi yer varmıdır cam kaldırma vs yaptırcağım gerçi bi vw elektrikçisi var isim vermeyim 30 liraya yaparız dedi ama sizin bildiğiniz ve yaptırdığınız bi yer varsa tercihim o olur teşekkürler

kendizi üyelerimiz bölümünden tanıtır mısınız :)

Ben orijinal sipariş ettim. Dün geldi.

mrb arkadaşlar siteyi çok beğendim hemen üye oldum, 2006 leonum var bu vag-com ankarada uygulayan bi yer varmıdır cam kaldırma vs yaptırcağım gerçi bi vw elektrikçisi var isim vermeyim 30 liraya yaparız dedi ama sizin bildiğiniz ve yaptırdığınız bi yer varsa tercihim o olur teşekkürler

Ben yapıyorum =)

Gideyimde bu gün biraz kurcalayayım... :) Cumartesi gidecektim gidemedim... Kocaeli civarında olanlar sizlerede uygun fiyatlara yardımcı olunur haberiniz olsun...(Parayı alan ben değilim haberiniz olsun sanayide bi arkadaşım var ona götürücem)

26.01.2011 Serbay (PATRON a) kargo yapıldı Takip No Yurtiçi Kargo J484731

Geri
Üst Alt