CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Neden kıyaslanmasın. Bana göre de Leon Era'yla kıyaslanmaz Yemişim Leon'u berbat görünen bi araba.Babamın Range'i kullanınca çoğu araç teneke yığını gibi geliyor. Neden Seat'ı tercih ettiğim konusuna gelince. Volkswagen bünyesinde olan bi kuruluş. Volkswagen'in ürettiği teknolojileri, TSI motoru, DSG şanzımanı vs. birçok şeyi beğeniyorum. Her ne kadar Doğuş Oto için olumsuz referanslar alsamda Otomobilde Alman teknolojisinin bi ürününü tercih ederim.! Şimdi seat ispanyol diyeceksiniz onu demeden açıklayım.. Kullandığı motorlar ve diğer parçalar vw, audi parçası olduğu için. Tabi onlarla kıyaslandığında kalitesiz bir araç oluyor orası ayrı. Neden seçtiğimin 2. nedenine gelirsek Leon'un dış görünüşüyle Era'nın dış görünüşü kıyaslanamaz..! 3. nedeni ise herzaman belirttiğim gibi dizel motorları sevmemem ve çok gezmem nedeniyle babamı benzin konusunda ikna edememem. Sonunda 1.2 TSI'ın az yaktığını söyleyerek ilk defa bir benzinli araca kabul kılmam..! Yani sadece iç mekana bakarak değil.. Yoldan çevirdiğiniz 100 kişiye sorsanız Hyundai Accent Era mı.. Seat Leon mu diye.. Çoğunluk sizce ne der?
bu 3 neden yeterince açıklayıcıdır ve birçok otomobil kullanıcısı da benmle bu konuda hem fikirdir.! Pardon dizel motor konusunda hemfikir olmayabilirler dizeli seven çok insan var ama benim bu fikrim şahsidir. katılmayan çok insan var ve onları da çok iyi anlıyorum
Demek istediğim şu: görünüş zevk meselesi. Kalite göreceli bişey değil. Adamlar Seat'a Audi'de VW'de kullandığı parçaların aynısını kullansa, Seat Audi'nin yarı fiyatı olmazdı. Demekki bi farkı var ki 1.6 A3 parasına Leon Cupra alınabiliyo.
Burada tartıştığımız çoğunluğun ne dediği değil ki
Yoldan çevirip 100 kişiye Leon mu Era'mı diye sorsan, emin ol yarısı Leon ne Era ne diyecektir sana zaten.