Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon öldü

yağ değişimi olunca azalıcak diosunuz sanki farklı yağ koyuyolar hiç alakası yok ben iki kere yağ değiştim hiç azalmadı yakıtın azalacağını sanmıyorum. Hundainin dizel arabaları canavar gibi gidiyor ucuz ve hızlı bence alınabilir. Motorları çok sağlam. Bende seat sürüyorum çokta memnunum ama bazen seatı çok abartıyosunuz hundai seattan çok büyük bir firma..

Kesinlikle katılıyorum.
Ayrıca hiçte kalitesiz değiller.

Motor bakımından değil.. iç mekan konusunda direksiyonu iç mekan malzemesi.. koltuğun şoförü sarması v.s. fiat'ta büyük bir firma çok fazla araç satıyor ama kalitesi belli sattığı sınıf belli bir araç... Bravo çok güzel araç dediler ama sürüş olarak herhangi bir zevki yoktu.. Kendimi fazla güvende hissettiğimi söyleyemicem accent'te.. ama i30 accent'e göre daha fazla güven veren bi araç.. Motorlarına lafım yok zaten yaptığım kıyaslama da motor bakımından değildi... Ben kıyaslamayı hyundai üzerinden değil accent üzerinden yaptım ve hyundai'nin ürettiği accent modelinin kötü olduğunu düşünüyorum ;) ve benim görüşüm bu..

Madem iç aksam vs. olarak bakıyosun, Seat'tan ne farkı var Hyundai'nin? Bence daha bile iyidir..

Motor bakımından değil.. iç mekan konusunda direksiyonu iç mekan malzemesi.. koltuğun şoförü sarması v.s. fiat'ta büyük bir firma çok fazla araç satıyor ama kalitesi belli sattığı sınıf belli bir araç... Bravo çok güzel araç dediler ama sürüş olarak herhangi bir zevki yoktu.. Kendimi fazla güvende hissettiğimi söyleyemicem accent'te.. ama i30 accent'e göre daha fazla güven veren bi araç.. Motorlarına lafım yok zaten yaptığım kıyaslama da motor bakımından değildi... Ben kıyaslamayı hyundai üzerinden değil accent üzerinden yaptım ve hyundai'nin ürettiği accent modelinin kötü olduğunu düşünüyorum ;) ve benim görüşüm bu..

Geçen gün bizim patronun mercedesini kullandım. benim leonumun teneke yığını olduğunu farkettim:)

Hyunda'yi küçümseyip, Seat'ı Mercedes zannetmemek lazım :)
Hatta gidip Leon alıcağıma 1.5 110'luk bi Era alırım daha iyi. Yazılımlı 1.4 TSI'ı da yazılıp yaptırır boy boy geçerim :)

Hyunda'yi küçümseyip, Seat'ı Mercedes zannetmemek lazım :)
Hatta gidip Leon alıcağıma 1.5 110'luk bi Era alırım daha iyi. Yazılımlı 1.4 TSI'ı da yazılıp yaptırır boy boy geçerim :)

ülen bigün'de beyninden parmaklarına seat için güzel bişey çıksın...sat şu arabanı banada sende kurtul b...

ülen bigün'de beyninden parmaklarına seat için güzel bişey çıksın...sat şu arabanı banada sende kurtul b...

Güzel çok şey söylüyorum Cezmi Abi. Hyundai kalitesiz denmiş bende Seat'ınki çok mu kaliteli sanki dedim :)
Sanki 20 binde direksiyonu soyulan, sağı solu tıngırdayan Leon değilde başka araba..
Ayrıca ben aracımdan memnunum. Yeni Seat'lar gibi toplama değil. Herşeyi VW, üstündeki herşey kaliteli marka parçalar.

Geçen gün bizim patronun mercedesini kullandım. benim leonumun teneke yığını olduğunu farkettim:)

Babamın Range'i kullanınca çoğu araç teneke yığını gibi geliyor. Neden Seat'ı tercih ettiğim konusuna gelince. Volkswagen bünyesinde olan bi kuruluş. Volkswagen'in ürettiği teknolojileri, TSI motoru, DSG şanzımanı vs. birçok şeyi beğeniyorum. Her ne kadar Doğuş Oto için olumsuz referanslar alsamda Otomobilde Alman teknolojisinin bi ürününü tercih ederim.! Şimdi seat ispanyol diyeceksiniz onu demeden açıklayım.. Kullandığı motorlar ve diğer parçalar vw, audi parçası olduğu için. Tabi onlarla kıyaslandığında kalitesiz bir araç oluyor orası ayrı. Neden seçtiğimin 2. nedenine gelirsek Leon'un dış görünüşüyle Era'nın dış görünüşü kıyaslanamaz..! 3. nedeni ise herzaman belirttiğim gibi dizel motorları sevmemem ve çok gezmem nedeniyle babamı benzin konusunda ikna edememem. Sonunda 1.2 TSI'ın az yaktığını söyleyerek ilk defa bir benzinli araca kabul kılmam..! Yani sadece iç mekana bakarak değil.. Yoldan çevirdiğiniz 100 kişiye sorsanız Hyundai Accent Era mı.. Seat Leon mu diye.. Çoğunluk sizce ne der?

bu 3 neden yeterince açıklayıcıdır ve birçok otomobil kullanıcısı da benmle bu konuda hem fikirdir.! Pardon dizel motor konusunda hemfikir olmayabilirler :D dizeli seven çok insan var ama benim bu fikrim şahsidir. katılmayan çok insan var ve onları da çok iyi anlıyorum ;)

Güzel çok şey söylüyorum Cezmi Abi. Hyundai kalitesiz denmiş bende Seat'ınki çok mu kaliteli sanki dedim :)
Sanki 20 binde direksiyonu soyulan, sağı solu tıngırdayan Leon değilde başka araba..
Ayrıca ben aracımdan memnunum. Yeni Seat'lar gibi toplama değil. Herşeyi VW, üstündeki herşey kaliteli marka parçalar.

tıngırdayan yerlere badem yağı kullan direksiyonunuda yüzüksüz,könyesiz kullan:)170bin toledo tık yok
250bin de ıbıza sattım 98 yılında arkadaşıma oda aynısıydı

Ayberk bazen senin burda ne işin var ya diyorum :D tamam Seat çokta ahım şahım kaliteli bir marka değil.. Ama insan kendi aracı diye savunur biraz :) sende oda yok :D :p

Geri
Üst Alt