Arabalar kıyaslanır da bazende görünen köy klavuz istemez o yüzden kıyaslanmaz diyorum.. Yani kıyaslamaya gerek yoktur..! Örneğin Porsche Panamera ile Toros'ta kıyaslanabilir böyle ihtimal var.. ama gerek yoktur galibi bellidir. Leon Golf kıyaslaması Leon a3 kıyaslaması da bu yüzden kıyaslanmaz diyorum gerek yoktur galibi bellidir anlamında..! Accent konusuna gelince bence 20 yaşında bir genç için accent era alınabilecek bir araç değil. 30-40 yaş içinde bilmiyorum ama benim babam 50 yaşında ve seat'ı sevmez. ama kendisine seat leon mu hyundai accent mi dediğimde seat leon diyebiliyor
ben bunu demek istiyorum dışardan bir araca baktığında ben burdayım demeli.. Mesela Panamera örneği.. O araç ben burdayım diyor ve dikkat çekiyor. Leon ve Accent'i bir alana koyduğumuzda gözlerin Leon'da olduğu kanısına varırız. Çok nadir kişiler uff accent'e bak alırım şimdi bunu bi chip yaparım 140hp olur sonra gelsin 1.4 tsilar der. Onun haricinde kime dersen de bence leon'u tercih eder sadece görünüşten..