Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon öldü

Hocam geçmiş olsun... Bundan sonra gönlüne göre huzurlu şekilde kullanman dileğiyle...

Ilgili arkadaşlara duyurulur...
Saat 11.00 doğuş yardımı aradım...
Saat 11.30 kayseri özsa aradı,ustaya bağladı.usta çok kibar bir şekilde(ben sinirli ve ters olamama rağmen)sorunu çözmek üzere olduğunu söyledi.
Saat 13.00 kayseri özsa aradı,merak etmeyin ustamız çalışıyor diye.
Saat 15.45 kayseri özsa aradı,aracınız onarıldı yıkatıyoruz diye.
Saat 16.10 kayseri otobüsündeyim.
Saat 17.45 özsa servisteyim.
Bir alaka bir alaka sormayın.önüme imza için gelen servis raporunda aynen şunlar yazıyor.
Aracın gaz kelebek bloğu değişti,tam takım gaz kablo tesisatı değişti.aracın göstergelerinde arıza ile ilgili lamba söndürülmüştür.parça 386 tl,çekici 150 tl,işçilik 180 tl. ödenecek tutar 0 tl.araca bindim çalıştırdım.hiçbir problem yok.bu arada test sürüşü yapılmış 7 km.kayseri dönüşü hız sabitleyici 100 km ayarlı ortalama 7.7 lt tüketti.benzini 95 oktan opetten aldım.psikolojik midir nedir sanki çok yaktı.uzun yol, oldukça yokuşlu ve engebeli 7.7 lt tüketim çok gibi geldi bana.yani şehir içinden bile fazla.acaba bunun yapılan işlemlerle bir ilgisi olabilir mi?
Tüm arkadaşlara yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.böyle durumlarda insanın moralini bir kelime bile düzeltebiliyor ya da bozabiliyor...saygılar...

Gecmıs olsun tekrardan ,sorununuz da cozulmus suan onemlı olan o.ayrıca arabanız daha 1000km olmadan yakıt konusunda telaslanmayın,sıfır arabanın yakıt degerlerının dusmesı hakkında cok sey yazıyor forumda,alan arkadaslarımız paylasıyorlar sureklı

bence 2011 leon cupra var.benzin olarak tavsiye 95 veya 98 oktan. Piyasada 98 yok bende 95 kullanıyorum

Bızım ulkemızdekı benzın kalıtesı dusuk oldugu ıcın sız kapakta yazana yada servısın soyledıgıne takılmayın.Yuksek oktan ucak benzını olmadıgı surece zarar vermez arabaya hıc b zaman ama dusuk oktan zarar verır.Ayrıca pıyasada 97 oktan var gayet kullanabılırsınız

cok gecmıs olsun
kazasız belasız sorunsuz kullanmanızı dilerim :)

Geçmiş olsun canınızı sıkmayın halledildiyse... daha aracınız çok yeni ilk yağ değişiminden sonra güzel ortalamaları yakalıyabileceğinizi düşünüyorum şimdiden yakıt ortalamalarına takılmayın her araçta sıkıntı olabilir ama üzerine düşünce halloluyor işte kazasız belasız cezasız sorunsuz binmeniz dileği ile....:eek:key:

İlk sorundan bahsettiğinizde aklıma gaz kelebeği gelmişti aslında.
Eski araçlarda bu parça değiştirilince optimizasyonu vs. gibi şeyler söz konusu oluyo. Ancak sizin araçta bu varsa bile yapılmıştır %100.
Yakıt bana da fazla geldi.

Geçmiş olsun araçlar yapılır gelir gider yeterki size bişey olmasın biz piknige gidicektik organizasyon scw olarak ben daha erya servise gidemeden aracımı pert ettim sonramı cezmi abi bilal beni karakoldan aldı bastık gittik umrumda değildi sebep benim sağlıgım yerindeydi çok şükür okadar..........:eek:

erhan abi lütfen hyundai ile SEAT ı karşılaştırma çok üzücü:p

erhan abi lütfen hyundai ile SEAT ı karşılaştırma çok üzücü:p

bencedee :) şuana kadar kullandığım arabalar arasında en kötüsü hyundai accent era. Kullandığım araçlardan en kötü 2liyle kıyaslasam grande punto ve eradır. ve işçilik kalitesizliği araç kalitesizliği üst düzeyde :) yani hyundai'yi küçümsemek istemiyorum ama kalitesi de belli. hele ki 50cm uzunluğundaki yan dikiz aynaları var ama corsa'nın normal boyuttaki aynaları kadar geniş alanı göstermiyor :D Leon'dan sonra binilecek araç değildir.

yağ değişimi olunca azalıcak diosunuz sanki farklı yağ koyuyolar hiç alakası yok ben iki kere yağ değiştim hiç azalmadı yakıtın azalacağını sanmıyorum. Hundainin dizel arabaları canavar gibi gidiyor ucuz ve hızlı bence alınabilir. Motorları çok sağlam. Bende seat sürüyorum çokta memnunum ama bazen seatı çok abartıyosunuz hundai seattan çok büyük bir firma..

Geri
Üst Alt