Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Emre abi Suan rodajı bekliyorum bana serviste yok istediğin gibi kullanabilirsin dediler ama 2 3 deviri gecmemeye çalısıyorum... Zamanla oturur insallah bende cok bi fark beklemiyorum acıkcası yakıtta 5.5 fln yaktıramam ben şehir içinde birde 80 le giderken 6. vitesi gösteren ibre var onlara hiç bakmıyorum 80 le giderken 6. viteste daha fazla yakıyor araba
80'le gidip 6 ya atıp gaza yüklenirseniz tabi fazla yakıyor görünür. Ancak düz yolda sabit gazla 80'le gittiğinizde vites 6'da daha az yakar.
Buna eşlik eden ortalama hızınız nedir?
.İstanbulda hiç 7 nin altında görmedim heralde arac yeni diye
ya leon 6 vitesli olduğu için motoru daha çok rahatlatıyor yada ben fazla yakıyorum anlamış değilim yada benim trafiğime bağlı sabah trafiğine ve akşam trafiğine kalıyorum 6.5 - 7 yaktığımda oluyor 8.5-9 a çıktığımda araba 1500 de daha